FICAT, CAI BILIARE, Anti-COLESTEROL

Detoxifierea ficatului

Folosind anghinare, armurariu, salvie, papadie, rozmarin, sfecla rosie si alte plante si alimente putem rezolva in mod natural multe probleme de sanatate. Periodic sunt indicate cure de detoxifiere si tratament naturist cu plante medicinale cu ajutorul carora ficatul si rinichii sunt ajutati sa elimine toxinele. Va recomandam sa cititi si »articolul despre detoxifierea ficatului cu plante si alimente«


Comparare produs (0)


Suc BIO din SFECLA ROSIE 200 ml

Suc BIO din SFECLA ROSIE 200 ml

Suc bio de sfecla rosie 100% natural, bogat in Betanină. Sucul de sfecla rosie este cunoscut pentru efectul de protectie si tratament al ficatului. Cele mai recente studii arată că sfecla roşie este una dintre cele mai benefice legume pentru or..

6.90 Lei

Suc BIO din SFECLA ROSIE 720 ml

Suc BIO din SFECLA ROSIE 720 ml

Suc bio de sfecla rosie 100% natural ce este extras din sfecla proaspata, nefermentat. Sucul de sfecla rosie este bogat în vitamine precum B1, B2, B2, C şi acid folic, extrem de benefice pentru organism. Sfecla rosie este cunoscuta pentru efect..

14.00 Lei

ALOE VERA 100% Suc Bio 330ml

ALOE VERA 100% Suc Bio 330ml

Suc de aloe vera bio pret 330 ml. Sucul de aloe vera poate ajuta la sanatatea ficatului si la detoxifierea organismului. Aloe Vera era folosita si acum cateva mii de ani in tratarea diferitelor afectiuni de catre oamenii din intreaga lume. Aloe vera ..

16.97 Lei

ANGHINARE Bio pt Detoxifiere, Anti-Colesterol si Slabire

ANGHINARE Bio pt Detoxifiere, Anti-Colesterol si Slabire

Anghinarea este "prietena ficatului" ajutând la regenerarea acestuia, la eliminarea colesterolului rău și la scăderea trigliceridelor. În plus, anghinarea a fost întotdeauna considerată ca fiind alimentul nr. 1 pentru slăbit datorită proprietăți..

35.40 Lei

ANGHINARE BIO Suc cu Lamaie 330 ml Tratament 11 zile

ANGHINARE BIO Suc cu Lamaie 330 ml Tratament 11 zile

Suc BIO obtinut prin presare din mugurii florilor de anghinare, cu adaos de lamaie pentru un gust bun. Se consuma in cadrul unei cure de detoxifiere si anti colesterol cate 30 ml pe zi, fiind asadar suficient pentru un tratament naturist de 11 zile...

33.90 Lei

ANGHINARE, ARMURARIU, SALVIE pt. FICAT Sanatos

ANGHINARE, ARMURARIU, SALVIE pt. FICAT Sanatos

(Stoc epuizat temporar) Concentratul de radacina de papadie,fructe de armurariu, anghinare, frunze de salvie, papadie si menta produs de Medicura Germania este un tratament naturist deosebit de eficient pentru ficat sanatos. Combinatia di..

93.00 Lei 96.10 Lei

Arata 1 la 6 din 24 (4 Pages)