Absorbante INTIME din Bumbac 100% ORGANIC

Sunt 15 produse.

Absorbantele intime sunt produse din bumbac certificat organic 100%  hipoalergenic, care lasa pielea sa respire si cu pH neutru. Absorbantele organice sunt ideale pentru femeile care vor sa evite orice contact al pielii cu materialele sintetice, sa se simta proaspete, sigure si curate, alegand un produs hipoalergenic fara niciun efect negativ ...

Absorbantele intime sunt produse din bumbac certificat organic 100%  hipoalergenic, care lasa pielea sa respire si cu pH neutru. Absorbantele organice sunt ideale pentru femeile care vor sa evite orice contact al pielii cu materialele sintetice, sa se simta proaspete, sigure si curate, alegand un produs hipoalergenic fara niciun efect negativ asupra mediului. Peste 80% din femeile care sunt alergice la contactul cu plasticul sau materialele sintetice au declarat ca prefera bumbacul. Veti simti beneficiile bumbacului inca din prima luna de utilizare. Produsele organice sunt biodegradabile.

Mai puțin
Mai mult
Arată 1 - 15 din 15 itemi
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.