Mancare JAPONEZA

Mancare JAPONEZA

Știm cu toții că japonezii sunt cei mai longevivi oameni ai planetei. Dar de ce mâncare japoneză produsă în Germania? Pentru că și europenii pot prelua stilul de viață sănătos al japonezilor. Mâncare cu specific asiatic, mai precis japonez, dar produs în Germania UE. Calitate premium de la ARCHE Naturprodukte GmbH, Germania. 

Daca sunteti adeptul unei diete vegetariene, vegane sau macrobiotice, daca preferati alimentele organice, care respecta principiile celor 5 elemente naturale, atunci specialitatile Arche se vor potrivi perfect acestui stil de viata responsabil. Cei 30 ani de experienta garanteaza calitatea autentica, riguroasa si excusiva a tuturor produselor Arche.


Comparare produs (0)


Alge Marine Salata BIO 40 gr

Alge Marine Salata BIO 40 gr

Salata de alge marine Naturland de la Arche este un amestec de alge marine deshidratate cu o aromă ușor picantă. Este perfectă pentru a conferi a îmbogăți într-o manieră delicioasă salatele, tăițeii, bruschetele, supele, omletele sau preparatele prăj..

43.00 Lei

Alge marine Wakame Instant Bio 50g

Alge marine Wakame Instant Bio 50g

Algele brune Wakame sunt alge marine deshidratate savuroase, cu note aromatice picante, delicioase ca acompaniament pentru pentru asezonarea salatelor, supelor, legumelor sau tocanelor. Alge marine Wakame Instant, bio, 50g, produs Arche. Alge marine ..

42.70 Lei

ARAME Alge MARINE deshidratate 40 g

ARAME Alge MARINE deshidratate 40 g

Alge marine arame deshidratate pret 40 gr. Alge de mare uscate Arame (Eisenia bicyclis). Ingrediente: alge marine Arame. Arame sunt alge de mare ideale pentru cei nefamiliarizaţi cu aceste alimente. Au o aromă dulceagă, fiind foarte des folosită în s..

24.90 Lei

ARAME BIO, Alge marine brune japoneze 50 gr

ARAME BIO, Alge marine brune japoneze 50 gr

Aramele sunt un tip de alge marine brune. Firma Arche UE comercializează produse autentic japoneze, printre care și o gamă largă de alge. Algele marine brune Arame provin din culturi ecologice și sunt recoltate din zona de Nord-Est a Pacificului. Alg..

35.50 Lei

Budinca BIO cu Ciocolata Speciala de IARNA Vegan 50 gr

Budinca BIO cu Ciocolata Speciala de IARNA Vegan 50 gr

Budinca BIO cu Ciocolata Speciala de IARNA Vegan 50 gr. Vegan (de post). Fără gluten. Budincă cu condimente pentru 500 ml lapte.  Ingrediente: amidon de porumb BIO, pulbere de cacao cu conținut redus de grăsime BIO, fulgi de ciocolată BIO (..

6.30 Lei

Faina de GUAR BIO 125 gr

Faina de GUAR BIO 125 gr

Făină Bio din semințe de guar, preț 125 gr. Făina de guar nu are gluten și este un produs natural folosit pentru a conferi densitate, consistență, îngroșare. Este adeseori folosită a înlocui glutenul din grau in produsele de patiserie fara glute..

29.20 Lei

Gomasio: Susan prăjit cu sare de mare 200 gr

Gomasio: Susan prăjit cu sare de mare 200 gr

Gomasio este susan prăjit cu sare de mare 200 gr. Gomasio este un condiment tradițional japonez, obținut din semințe de susan prăjite și sare de mare. Notele fine de condiment prăjit fac din aceasta o alternativă plăcută pentru sare simplă. Gomasio e..

18.40 Lei

Matcha BOL de Portelan original 1bc

Matcha BOL de Portelan original 1bc

Matcha bol de Portelan original 1bc. Cum se pregătește ceaiul matcha? În mod tradițional, se amestecă aproximativ o linguriță de pudră matcha cu o ceașcă de apă fierbinte și cu o perie de bambus se învârte lichidul până când se face o spumă sav..

126.40 Lei

Matcha Lingurita dozatoare 1bc

Matcha Lingurita dozatoare 1bc

Matcha Lingurita dozatoare 1bc. Cum se pregătește ceaiul matcha? În mod tradițional, se amestecă aproximativ o linguriță de pudră matcha cu o ceașcă de apă fierbinte și cu o perie de bambus se învârte lichidul până când se face o spumă savuroasă..

18.30 Lei

Arata 1 la 9 din 17 (2 Pages)