Anghinare pentru slabire

Sunt 6 produse.

Anghinarea poate ajuta la cura de slăbire. Capsule de anghinare pentru slăbit, ceai de anghinare, sirop, extract, bitter de plante medicinale. Se poate slăbi cu anghinare dacă respectăm un stil de viață sănătos. Anghinarea ajută la arderea grăsimilor, îmbunătățirea metabolismului, scăderea colesterolului și a trigliceridelor. Planta de anghinare...

Anghinarea poate ajuta la cura de slăbire. Capsule de anghinare pentru slăbit, ceai de anghinare, sirop, extract, bitter de plante medicinale. Se poate slăbi cu anghinare dacă respectăm un stil de viață sănătos. Anghinarea ajută la arderea grăsimilor, îmbunătățirea metabolismului, scăderea colesterolului și a trigliceridelor. Planta de anghinare este deosebit de benefică și pentru sănătatea ficatului, fiind inclusă și în tratamentele naturiste pentru ficat, totodată. Fiind o sursă preţioasă de fibre, minerale şi vitamine, anghinarea este cel mai bun remediu pentru tratarea bolilor de ficat, a tulburărilor biliare, dar şi pentru reducerea glicemiei.

Medicii spun că extractul de anghinare este unul dintre cei mai eficienţi aliaţi în lupta cu grăsimea din sânge. De aceea, este preferată de multe persoane pentru a slăbi în mod natural.

Mai puțin
Mai mult
Arată 1 - 6 din 6 itemi
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.