Miere cruda de Flori de MUNTE din Banat Romania 500 gr Mărește

Miere cruda de Flori de MUNTE din Banat Romania 500 gr

PRN08815

Nou

46,30 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Miere autentică, neprocesată termic, crudă de flori de munte din Banat Romania preț borcan 500 gr. Miere românească cu proprietăți nutritive valoroase și beneficii pentru sănătate. Produse apicole pur românești. Miere cruda din zona montana a Banatului. Mierea cruda este singura autentica, bogata in enzime si vitamine pentru ca nu trece prin procesul de pasteurizare. Ea se stoarce din fagure exclusiv prin mijloace mecanice, la rece. Mierea crudă păstreaza intacte enzimele și vitaminele, fiind astfel mai eficientă în aplicațiile terapeutice.

Miere de albine de padure din zona montana, 500 g. Recoltata din muntii din regiunea Banatului. Conține: miere de munte.

Mierea de munte este obtinuta si din florile de munte dar si din seva frunzelor copacilor si a trunchiurilor de copaci. Este poate cea mai valoroasa dintre toate tipurile de miere atunci cand vine vorba de proprietati nutritive si substante minerale.

Păstrare: loc uscat și răcoros. Țara de origine: România.
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.