Miere de LAVANDĂ 500 gr Mărește

Miere de LAVANDĂ 500 gr

Pronat România Pronat România

PRN08723

Nou

32,50 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Mierea de lavandă este apreciată pentru gust dar și pentru proprietățile nutritive și beneficiile aduse pentru sănătate. Preț borcan 500 gr miere de lavandă. Mierea de lavandă este o miere savuroasă, premium, cu aromă foarte fină și un miros delicat floral. Are un gust dulce mediu intens. Conține o aciditate slabă.

Mierea de lavandă este unul din cele mai apreciate soiuri de miere din lume și este considerată ca fiind cea mai gustoasă și aromată dintre toate. Calitatea sa este net suprioară multor alte tipuri, având o savoare aparte. Merea de lavandă oferă o serie de beneficii întregului organism.

Conține: miere de lavandă.

Lavanda este o planta aromatica utilizată și de albine ca sursa de hrana. Mierea de lavanda este o varietate delicata, cu multiple efecte benefice asupra sanatatii. O importanta actiune a mierii este aceea antiseptica si antibacteriana, cu beneficii antioxidante si digestive.

Condiții de păstrare și depozitare: într-un loc uscat și răcoros.

Conținut: 500 g

Origine: UE.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.