PROPOLIS

Propolisul este considerat antibioticul natural perfect! Stiati ca intrusii care patrund in stupi si sunt omorati de albine nu se degradeaza caci sunt inveliti in propolisul anti-bacterian. Propolisul are proprietati benefice pentru organismul uman, fiind anti-inflamator, anti-viral, anti-microbian si anti-fungic. In propolis regasim aminoacizi, antioxidanti, bioflavonoide, vitamine, minerale si enzime. De secole, propolisul este folosit pentru a imbunatati sistemul imunitar, pentru a trata diverse afectiuni ale pielii, ale gingiilor si ca un ajutor in prevenirea cancerului si pentru tratamentul infectiilor virale. 


Comparare produs (0)


Propolis pt Tratament gingii, halena, stomatite, carii 20ml

Propolis pt Tratament gingii, halena, stomatite, carii 20ml

Propolis pentru pulverizare in cavitatea bucala este un bun remediu impotriva stomatitelor, aftelor bucale, durerilor in gat, gingiilor inflamate, halenei, bolii parodontale si a cariilor dentare! Propolisul este cel mai puternic medicament 100% natu..

31.00 Lei

Miere cu PROPOLIS Bio Hoyer 250 gr

Miere cu PROPOLIS Bio Hoyer 250 gr

(Stoc EPUIZAT Temporar) Mierea cu propolis este un adevarat stimulent al imunitatii organismului. Impreună cu mierea, propolisul ne poate proteja împotriva bacteriilor, a mucegaiurilor sau a virușilor. Atentie: nu puneti miere in bauturi fierbinti ca..

31.90 Lei

Miere de MANA Cruda 400 gr

Miere de MANA Cruda 400 gr

Mierea de mană cruda este una speciala pentru ca este un produs nu din nectarul florilor, ci de pe frunzele, ramurile și tulpinile copacilor de pădure (brad, pin, molid, stejar sau arțar). Stiati ca.. Mierea de mană pură se face odată la 8 ani, dator..

39.50 Lei

Propolis + Salvie 60 Tablete Masticabile Hoyer

Propolis + Salvie 60 Tablete Masticabile Hoyer

Tablete masticabile cu propolis si salvie. Pentru tuse, dureri în gât, răgușeală și dificultate la vorbire . Calmează gâtul și împrospătează gura în mod natural. Ingrediente: zahăr din trestie de zahăr bio, maltodextrină bio, extract de propolis..

24.20 Lei

Arata 1 la 4 din 4 (1 Pages)