Vin din Miere (Mied) BIO 0.7L Hoyer Mărește

Vin din Miere (Mied) BIO 0.7L Hoyer

BG226446

Nou

46,60 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Vin din miere este numit și mied și este produs de compania Hoyer după o rețetă de casă, cu miere din culturi certificate ecologic. Vinul mied are 11% alcool. Nu conține aditivi și sulf! 0.7L.
 
Miedul, numit și vin din miere, este o băutură fermentată natural din miere de albine, apă și drojdie. Se consideră că miedul este printre primele băuturi alcoolice produse de către om. La popoarele germanice vinul de miere nu era folosit numai pentru a sărbători, dar, de asemenea, a fost servit ca o băutură a zeilor în diferite rituale.
 
Este un tratament popular, poate fi servit ca și aperitiv sau după masă, ca un vin pentru desert. Poate fi consumat rece sau fierbinte, în funcție de sezon. De asemenea, fiind potrivit pentru băuturi mixte.
Miedul de la Hoyer are un gust ușor, delicat de miere, nefiind prea dulce.
Miedul este o băutură alcoolică produsă în timpuri străvechi în toată Europa, Africa și Asia, care a jucat un rol important în mitologia unor popoare. În mitologia norvegiană, de exemplu, Mead of Poetry a fost prelucrat din sângele înțeleptului ființă Kvasir și l-a transformat pe băutor în poet sau savant.
Termenii „mied” și „vinul de miere” sunt adesea folosiți în mod sinonim. 
Producător: Hoyer GmbH.
Produs în Germania.
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.