ARONIA: Suc, Fructe, Ceai, Gem

Aronia poate fi cumparata sub forma de fructe deshidratate, suc bio, ceai, gem, dulceata. Aronia este un fruct cu proprietati nutritive deosebite, recomandat de nutritionisti. Continutul de vitamina P al fructului de aronia este mai ridicat decat in orice alt fruct, vitamina P avand rolul de fixarea vitaminei C în organism. Fructele de aronia au un efect tonic general, invioreaza, cresc vitalitatea, imbunatatesc sistemul imunitar, echilibreaza metabolismul, scad nivelul hormonilor de stres, calmeaza si intretin buna dispozitie. 100 ml de suc de aronia pe zi sau 15 g de fructe de padure Aronia sunt suficiente pentru a acoperi nevoile de zi cu zi cu substante vitale importante. Producator: Aronia Naturproduckte GmbH Germania


Comparare produs (0)


ARONIA 100% Suc Bio 330ml

ARONIA 100% Suc Bio 330ml

Suc de aronia bio pret 330 ml. Sucul de Aronia este bogat in antioxidanti, in special antocianina, eficient in prevenirea si tratarea a numeroase afectiuni. Pret 330 ml suc aronia bio. Antioxidantii puternici distrug radicalii liberi care afecteaza m..

17.00 Lei

ARONIA fructe bio deshidratate 100gr

ARONIA fructe bio deshidratate 100gr

Fructe de aronia deshidratate acum la un pret mic! De ce sunt fructele de aronia atat de apreciate? Fructele de aronia contin de 15 ori mai multi antioxidanti decat afinele sau rodiile si ajuta la prevenirea si tratarea mai multor boli. Aronia este u..

8.70 Lei

ARONIA fructe bio deshidratate 500 gr

ARONIA fructe bio deshidratate 500 gr

Fructe bio de aronia deshidratate, pret 500 gr. Fructele aronia sunt foarte bogate in antioxidanti si fibre.Fructe de aronia BIO proaspăt culese, uscate delicat. Toate elementele nutritive vitale din fructele de aronia sunt conservate graţie procedeu..

44.74 Lei

Aronia Pachet SANGRIA: 1 Vin + 2 Sticle suc de mere acidulat

Aronia Pachet SANGRIA: 1 Vin + 2 Sticle suc de mere acidulat

Reteta noastra de sangria sanatoasa presupune sa amestecați 1 sticla de vin Aronia cu 2 sticle de suc de mere acidulat! Adaugati felii de mar, piersici sau portocale. Pentru acestă rețetă avem pachet special constând tocmai în cele 3 ingrediente..

54.00 Lei

ARONIA Suc Natural 100% Bio 350 ml

ARONIA Suc Natural 100% Bio 350 ml

Suc bio din fructe de aronia pret 350 ml. Suc integral, 100% natural, din fructe proaspete de aronia, din culturi certificate BIO. Ingrediente: 100% suc pur din fructe de aronia BIO din culturi certificate ecologic, DE-ÖKO-034 Mod de administrare: z..

14.86 Lei

ARONIA suc natural 100% BIO 3Litri Cel mai Bun Pret!

ARONIA suc natural 100% BIO 3Litri Cel mai Bun Pret!

Cel mai bun pret per litru! Suc preparat 100% din fructe proaspete de aronia, nu din concentrate, calitate BIO. Fără aditivi, conservanți, arome sau coloranți! Acum în ambalaj convenabil de 3 litri suficient pentru o cură de vitaminizare si detoxifi..

93.18 Lei

Ceai de ARONIA 100% 150 gr

Ceai de ARONIA 100% 150 gr

(Stoc epuizat temporar) Ceai BIO de Aronia special din tescovina de aronia BIO bogat in polifenoli., preparat printr-o metoda de productie proprie, pentru a pastra puterea si aroma ingredientelor. Ceaiul nostru BIO de Aronia special (100% tescovină..

22.85 Lei

Cereale crocante cu ARONIA fara zahar adaugat! 375g

Cereale crocante cu ARONIA fara zahar adaugat! 375g

(Stoc epuizat temporar) Cereale crocantee cu aronia ce nu au adaos de zahar, ci sunt îndulcite natural cu sirop de orez. Amestecul muesli este ideal pentru lapte, iaurt sau simplu; recomandat cu fructe de aronia uscate.   Ingrediente: fulgi..

22.77 Lei

Fructe ARONIA invelite in ciocolata belgiana 100gr

Fructe ARONIA invelite in ciocolata belgiana 100gr

(Stoc epuizat temporar) O delicatesa savuroasa: fructe bio de aronia invelite in ciocolata belgiana premium, 200 gr. Iata o idee pentru a gusta dulciuri sanatoase cu ciocolata! Mai ales daca nu puteti renunta la ciocolata dar va doriti totusi o gu..

28.80 Lei

Arata 1 la 9 din 20 (3 Pages)