ARONIA: Suc, Fructe, Ceai, Gem

Aronia poate fi cumparata sub forma de fructe deshidratate, suc bio, ceai, gem, dulceata. Aronia este un fruct cu proprietati nutritive deosebite, recomandat de nutritionisti. Continutul de vitamina P al fructului de aronia este mai ridicat decat in orice alt fruct, vitamina P avand rolul de fixarea vitaminei C în organism. Fructele de aronia au un efect tonic general, invioreaza, cresc vitalitatea, imbunatatesc sistemul imunitar, echilibreaza metabolismul, scad nivelul hormonilor de stres, calmeaza si intretin buna dispozitie. 100 ml de suc de aronia pe zi sau 15 g de fructe de padure Aronia sunt suficiente pentru a acoperi nevoile de zi cu zi cu substante vitale importante. Producator: Aronia Naturproduckte GmbH Germania


Comparare produs (0)


ARONIA 100% Suc Bio 330ml

ARONIA 100% Suc Bio 330ml

Suc de aronia bio pret 330 ml. Sucul de Aronia este bogat in antioxidanti, in special antocianina, eficient in prevenirea si tratarea a numeroase afectiuni. Pret 330 ml suc aronia bio. Antioxidantii puternici distrug radicalii liberi care afecteaza m..

16.97 Lei

ARONIA Dulceata Bio Fara zahar adaugat 225gr

ARONIA Dulceata Bio Fara zahar adaugat 225gr

Dulceata BIO de aronia extra cu fructe întregi. Mai mult fruct aronia, 55 g la 100 g de dulceață, în borcane de 225 g. Dulceata fara pic de zahar adaugat! Fara ingrediente artificiale! 100% Natural.  Proprietatile antiseptice ale fructului de ..

17.40 Lei 19.25 Lei

ARONIA fructe bio deshidratate 100gr

ARONIA fructe bio deshidratate 100gr

Fructe de aronia deshidratate acum la un pret mic! De ce sunt fructele de aronia atat de apreciate? Fructele de aronia contin de 15 ori mai multi antioxidanti decat afinele sau rodiile si ajuta la prevenirea si tratarea mai multor boli. Aronia este u..

8.70 Lei

ARONIA fructe bio deshidratate 200 gr

ARONIA fructe bio deshidratate 200 gr

(Stoc epuizat temporar) Fructe bio de aronia deshidratate. Fructele aronia sunt foarte bogate in antioxidanti si fibre, stiut fiind ca o alimentatie bogata in vitamine si fibre ajuta la slabire si la sanatate in general.Fructe de aronia BIO proaspăt ..

21.50 Lei

ARONIA fructe bio deshidratate 500 gr

ARONIA fructe bio deshidratate 500 gr

Fructe bio de aronia deshidratate, pret 500 gr. Fructele aronia sunt foarte bogate in antioxidanti si fibre.Fructe de aronia BIO proaspăt culese, uscate delicat. Toate elementele nutritive vitale din fructele de aronia sunt conservate graţie procedeu..

44.74 Lei

Aronia Pachet SANGRIA: 1 Vin + 2 Sticle suc de mere acidulat

Aronia Pachet SANGRIA: 1 Vin + 2 Sticle suc de mere acidulat

Reteta noastra de sangria sanatoasa presupune sa amestecați 1 sticla de vin Aronia cu 2 sticle de suc de mere acidulat! Adaugati felii de mar, piersici sau portocale. Pentru acestă rețetă avem pachet special constând tocmai în cele 3 ingrediente..

54.00 Lei

Arata 1 la 6 din 22 (4 Pages)