CATINA: suc, gem, fructe, vin

Sunt 6 produse.

Catina comercializata sub forma de suc, gem, cosmetice, vin. Catina intareste sistemul imunitar si va ajuta sa treceti peste raceli mai usor. Cea mai comoda forma de a consuma acasa catina este sub forma de suc natural 100% din catina bio, sos sau gem. Va recomandam cate o jumatate de pahar de suc de catina alba in fiecare dimineata la micul dej...

Catina comercializata sub forma de suc, gem, cosmetice, vin. Catina intareste sistemul imunitar si va ajuta sa treceti peste raceli mai usor. Cea mai comoda forma de a consuma acasa catina este sub forma de suc natural 100% din catina bio, sos sau gem. Va recomandam cate o jumatate de pahar de suc de catina alba in fiecare dimineata la micul dejun, mai ales in lunile de iarna. Principii active: vitaminele B1, B2, C, PP, carotenoide, acid folic. Actiune pentru sanatate: tonifiant general, datorita complexului vitaminic pe care-l contine.

Mai puțin
Mai mult
Arată 1 - 6 din 6 itemi
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.