CIOCOLATA Sortimente

Sunt 42 produse.

Sa recunoastem: ciocolata se numara printre micile mari placeri ale vietii! In aceasta categorie veti regasi foarte multe sortimente de ciocolata neagra autentica din ingrediente provenite din agricultura ecologica. Ciocolata neagra este desertul perfect, avand in vedere ca potoleste "setea" de dulce, dar protejeaza si sanatatea. Ciocolata nea...

Sa recunoastem: ciocolata se numara printre micile mari placeri ale vietii! In aceasta categorie veti regasi foarte multe sortimente de ciocolata neagra autentica din ingrediente provenite din agricultura ecologica. Ciocolata neagra este desertul perfect, avand in vedere ca potoleste "setea" de dulce, dar protejeaza si sanatatea. Ciocolata neagra este si de post, caci nu contine lapte. In urma unor studii, sapte la numar, realizate pe mai mult de 100.000 de oameni din SUA, Germania, Japonia, Suedia, s-a demonstrat ca ciocolata neagra reduce riscul aparitiei unor boli de inima. Oamenii care au mancat ciocolata neagra saptamanal si-au micsorat riscul aparitiei oricarei boli de inima cu un procent de 37%. Un studiu recent arata ca ciocolata neagra stimuleaza creierul, scade presiunea arteriala, imbunatateste vederea, este un antidepresiv natural si are un efect pozitiv asupra nivelului de colesterol. Cu cat ciocolata are un continut mai mare de cacao, cu atat este mai sanatoasa caci este mai bogata in antioxidanti, flavonoizi si minerale.
...Stiati ca? Cercetarile nutritionale au aratat ca ciocolata neagra contine de opt ori mai multi antioxidanti decat capsunile si de doua ori mai multi decat un pahar de vin?

Mai puțin
Mai mult
Arată 1 - 28 din 42 itemi
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.