• Argint Coloidal 200ml
Argint coloidal este natural și are efect anti bacterian (antibiotic natural) pentru intarirea sistemului imunitar, tratamentul acneei sau tenului cu probleme, eliminarea bacteriilor din cavitatea bucala, tratamentul natural al gingivitei si halenei, infectii diverse, sanatatea generala a corpului. Argintul Coloidal este o solutie cu particule microscopice foarte fine de argint, care este obtinut dintr-o bucată mai mare de argint pur, asa numitul argint quadrat si din apa ultra curata, bidistilata, prin procesul de electroliza, in conditii de laborator si cu aparate electrice specifice procesului. Se numeste coloid, orice particula cu dimensiunea cuprinsă intre 1 şi 500 nm (nanometri).
Proprietati:
Este o solutie omogena de ioni pozitivi de Argint si particule de Argint de dimensiuni nanometrice cu puritate foarte mare, in apa distilata. Solutia de Argint coloidal a fost supusa unui proces de structurare bazat pe proprietatile diamagnetice ale apei si argintului. Prin aceasta structuare este imbunatatit, din punct de vedere calitativ si cantitativ, fenomentul de combinare sinergica si de potentare intre constituentii solutiei. Prin proprietatile sale de purificare si dezinfectare Argintul coloidal este extrem de util pentru mentinerea starii de curatenie a cavitatii bucale si nu numai. Testele de laborator au aratat ca argintul coloidal omoara majoritatea bacteriilor, fungilor, parazitilor si a virusurilor in 2-6 minute de la contact.

Ingrediente: Ioni si particule nanometrice de argint cu puritatea 99,9 % in concentratie de 10 ppm, apa distilata, structurata, microbiologic pura, cu conductivitatea mai mica de 1 µS/cm.

Contraindicatii: Alergie la unul din componentele produsului.

Mod de utilizare: Se clateste gura cu aceasta solutie, dupa periajul dintilor, sau ori de cate ori este nevoie. Daca se inghite din greseala, nu prezinta nici un pericol fiind un produs 100% natural. Mai poate fi utilizata si ca dezinfectant pentru piele, in caz de rani, ulceratii, eczeme si infectii.

Prezentare: 200 ml

Păstrare: într-un loc uscat și răcoros. A se feri de lumina. A se pastra la temperaturi intre 10-25°C !
A se agita inainte de utilizare. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.
Producator: S.C. Santo Raphael S.R.L.
 
In acest produs se găsesc apa deosebit de curata, bidistilată, fara sarcina electrica si particule de argint de dimensiuni nanometrice, cu sarcină electricaă. Particulele de argint au aceeasi sarcina electrica si din această cauză sunt intr-o continua miscare si se resping una pe alta. Din cauza faptului că aceste particule îşi pierd treptat încărcătura electrică, ceea ce este normal sa se întample, eficienţa lor se pierde treptat, deci produsul poate fi folosit doar pe o perioada determinată de timp. La 90 de zile de la desigilarea produsului, particulele de argint cu sarcină pozitivă  încep să-şi piardă încărcătura, li se încetineşte mişcarea,  iar eficienţa lor scade.
 
Argintul coloidal este singura formă a argintului, care  poate fi utilizata  in siguranta deplina.
 
SCURTĂ ISTORIE A EFECTULUI DE VINDECARE A ARGINTULUI
Efectul versatil, benefic al argintului este cunoscut şi recunoscut de foarte mult timp. A fost folosit în Grecia, Roma, Macedonia şi Fenicia antică pentru preîntâmpinarea şi tratarea diferitelor infecţii. Hipocrate, ,,părintele medicinii’’, considera argintul deosebit de benefic în tratarea rănilor deschise, problemelor de inimă, dar aprecia şi calităţile sale de purificare a sângelui şi de dezinfectant general. Lucrările medicale ale vremii cuprindeau deja descrieri ample ale argintului. Mai târziu a fost descoperită utilitatea sa în tratarea holerei, epilepsiei şi vindecarea sifilisului. Napoleon şi chiar Alexandru cel Mare apelau la argint pentru a purifica apele râurilor care în urma acestui procedeu deveneau potabile. Această practică a fost folosită până şi în primul şi în cel de-al doilea război mondial.
CERCETĂRI MODERNE CU METODE ŞTIINŢIFICE
În anul 1861, Thomas Graham a descoperit că anumite componente pot pătrunde prin membrana celulară iar altele nu sunt capabile de acest lucru. A descoperit o stare a materiei stabilă, intermediară şi a putut să o caracterizeze. Descoperirea lui Graham a constat în faptul că un mediu poate ajunge în starea de dizolvare în aşa măsură încât dispune de alte caracteristici decât mediul original. A folosit termenul de coloid (derivat din expresia kola adică adeziv) pentru această stare intermediară, care e asemănătoare cu un adeziv. Gelatina şi mediile interconectate au fost pentru el cele mai evidente în această stare unică.
FAPTE
Argintul coloidal, ajungând în contact cu organismele unicelulare (bacterii, ciuperci, viruşi), stopează funcţiile vitale ale acestora, astfel încât în scurt timp acestea sunt distruse . Distrugând structura învelişului viruşilor le împiedică acestora înmulţirea, contribuind astfel la distrugerea lor. În ceea ce privesc ciupercile şi bacteriile, particulele de argint blochează funcţionarea unei enzime vitale din componenţa acestora, în scurt timp realizându-se distrugerea lor.
 
La o concetraţie de 10 ppm (parts per million) are deja o putere de nimicire a  bacteriilor mai mare decat majoritatea  antibioticelor din comert, ce pot fi găsite sub formă de medicament. Pana azi avem informatii despre 650 de specii de bacterii, ciuperci si virusi  pe care Argintul coloidal le distruge eficient. (sursa : Revista Science Digest, 1978 martie).
 
În condiţii de laborator, într-un interval de  6 minute, Argintul coloidal distruge orice germen patogen. În acest timp nimiceşte şi renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscută sub denumirea de ,,bacteria spitalelor”.
 
Argintul este un element esenţial atât pentru plante şi animale, cât şi pentru oameni. Cercetările medicale în domeniu  au demonstrat clar legătura strânsă dintre argint şi sistemul nostru imunitar care este răspunzător de protejarea sănătăţii noastre. Datorită structurii sale atomice, argintul coloidal ajută la regenerarea ficatului şi la detoxifierea lui.
 
Pe lângă acestea, produsul este eficient şi în regenerarea oaselor, rezultând o vindecare cu 50% mai rapidă a acestora. În cazul tăieturilor, leziunilor şi arsurilor, argintul coloidal accelerează regenerarea pielii şi a altor ţesuturi, şi mai mult decat atât, suprafaţa afectată râmâne sterilă.
 
În trecut suplimentele alimentare nu erau necesare, deoarece plantele, legumele şi fructele conţineau toate  substanţele şi mineralele necesare pentru buna funcţionare a organismului uman. Din păcate astăzi, datorită producţiei de masă, plantele, legumele şi fructele nu conţin suficiente substanţe nutritive.
 
Argintul sub forma sa coloidală nu este dăunator pentru organism şi nu are efecte secundare, poate fi utilizat în siguranţă împreună cu alte medicamente.
 
Microorganismele devin rezistente în cele din urmă la substanţele organice. Este însă exclus ca bacteriile să devină în timp rezistente la argint, deoarece efectul acestuia se resfrânge atât pe structură cât şi pe proteinele enzimatice, iar mai apoi inhibă metabolismul şi înmulţirea celulelor. Efectul antibacterial al ionilor de argint este cunoscut din 1883, fiind demonstrat încă de atunci că nici măcar o concentraţie mărită a acestor ioni nu dăunează organismului.   
DE CE ARGINTUL COLOIDAL?
Prin prisma cercetărilor proprii ne simţim obligaţi să evidenţiem importanţa apei foarte pure şi a argintului Quadrat pur, utilizate în realizarea acestui produs. Doar utilizând aceste componente putem  obţine  calitatea ireproşabilă care ne va aduce efectul mult dorit.
Mărimea şi puritatea particulelor rezultate din procesul de producţie este foarte importantă. Cu cât particula de argint este mai mică, cu atât ea este mai eficientă datorită faptului că astfel se răspândeşte mult mai uşor în organism. În ceea ce priveşte puritatea, aceasta este foarte importantă deoarece, dacă nu sunt folosite argint şi apă de calitate şi puritate ireproşabile, atunci vor apare compuşi nedoriţi.
Produsul nostru este fabricat în condiţii de laborator, cu o grijă deosebită, cu aparatură de ultima generaţie şi nu în ultimul rând cu materii prime de o calitate excelentă.

Avantajul cel mai mare al Argintului coloidal 20 ppm constă în posibilitatea de a fi utilizat multilateral şi universal.
Particulele de argint, datorită încărcăturii lor electrice pozitive, ajută la întărirea sistemului imunitar.
Modalitate de Utilizare
Utilizare internă, pe  cale orală În toate cazurile de infecţii cu bacterii, ciuperci şi viruşi. De asemenea: Candidoza, boala Lyme, gripă, dizenterie, febră tifoidă, sifilis, scarlatină,  tuberculoză, reumatism, inflamaţii interne şi externe de toate tipurile, infecţii cu paraziţi şi ciuperci, oboseală cronică etc. A se ţine lichidul în gură, apoi a se  înghiţi
Utilizare externă În cazul bolilor dermatologice: acnee, negi, negeli, mătreaţă, herpes, ciuperci la laba piciorului, furuncul, răni deschise, tăieturi, arsuri, inflamaţii şi înţepături de insecte. Deci poate fi utilizat în cazul oricăror iritaţii ale pielii. Pulverizare cu spray-ul cu dozator
Gargară şi clătirea gurii Boli ale gurii şi ale gâtului, amigdalită, inflamaţii ale mucoaselor, intervenţii dentare, clătiri după intervenţii chirurgicale, prevenirea problemelor dentare, igiena cavităţii bucale. A se ţine lichidul în gură, apoi a se  scuipa
Sub formă de spray nazal Sinuzită, infecţii ale mucoaselor nazale din cauza ciupercilor, bacteriilor şi viruşilor  (ex.: herpes, Staphylococcus Aureus).
Inhalaţii Astm, bronşită şi probleme pulmonare (ex.: infecţii bacteriale ale plamânilor).
Pentru ochi Inflamaţii ale ţesuturilor conjunctive şi inflamaţiile din zona ochilor. Pentru dezinfectarea lentilelor de contact. Spray cu dozator
Pentru probleme ale vaginului şi rectului Inflamaţii fungice, hemoroizi şi în cazul unor boli cu transmitere sexuală Duş intim
 
ARGINTUL COLOIDAL 20 PPM MAI POATE FI UTILIZAT:
La animalele domestice pentru deparazitare, dezinfecţii şi în cazul inflamaţiilor. Doza creşte direct proporţional cu greutatea animalului.
Poate fi utilizat şi la plante, având un efect fungicid şi ţine departe insectele care dăunează plantelor. Dacă adăugăm Argint coloidal la apa din vază, florile vor trăi mai mult. Poate fi utilizat la conservarea legumelor, fructelor şi compoturilor.
De asemenea poate fi utilizat penrtu dezodorizarea şi dezinfectarea frigiderelor şi aparatelor de aer condiţionat.
Aceste modalităţi de utilizare au doar un caracter informativ, documentaţia  fiind făcută din literatura de specialitate, de accea folosirea şi dozajul sub aceste forme cade în responsabilitatea cumpărătorului.
Este interzisă utilizarea produsului de către persoanele cu o sensibilitate mare la metale şi argint!

Scrie o recenzie

Nota: HTML nu este tradus!
    Rau           Bun

Argint Coloidal 200ml

  • Cod Produs: SD2288
  • Valabilitate: In Stoc
  • 19.00 Lei


Produse similare

Argila verde fina pentru Uz Cosmetic 500gr

Argila verde fina pentru Uz Cosmetic 500gr

Argila este cel mai cunoscut produs natural folosit pentru masti cosmetice si infrumusetare dar si pentru tratamente dermatologice naturiste. Argila verde pulbere fina, uscata la soare pentru masca faciala detoxifianta, anti-sebuum, anti-acneica, pen..

9.50 Lei

AUR Coloidal Hidratant 200 ml

AUR Coloidal Hidratant 200 ml

(Stoc epuizat temporar) Aur coloidal hidratant pret 200 ml. Aurul coloidal este recomandat în primul rând pentru regenerarea şi hidratarea pielii ridată, deteriorată de la lumină şi soare fără elasticitate sau obosită.  Cu ajutorul spray-ulu..

52.74 Lei

ROSTOPASCA Crema + Uleiuri Esentiale Argital Italia 25 ml

ROSTOPASCA Crema + Uleiuri Esentiale Argital Italia 25 ml

Rostopasca crema este recomandata in tratamentul natural al negilor si verucilor. Uleiurile esentiale adaugate (usturoi, rozmarin, cimbru) sunt 100% naturale si au, la randul lor, efecte ajutante in tratamentul negilor si verucilor. Pentru uz extern...

38.10 Lei

Drajeuri cu mentă si xilitol pt respiratie si dantura 42 g

Drajeuri cu mentă si xilitol pt respiratie si dantura 42 g

Drajeuri cu mentă si xilitol special dedicate pentru respiratie si dantura curata 42 g. Drajeuri ce improspateaza respiratia si combat bacteriile. Circa 1 calorie per drajeu. Este bine stiut faptul ca zaharul cauzeaza inmultirea bacteriilor, in timp..

12.30 Lei

Drajeuri cu portocale si xilitol pt respiratie si dantura 42 g

Drajeuri cu portocale si xilitol pt respiratie si dantura 42 g

(Stoc EPUIZAT) Drajeuri cu mentă si xilitol pt respiratie sanatoasa si dantura frumoasa 42 g. Drajeuri ce improspateaza respiratia si combat bacteriile. Circa 1 calorie per drajeu. Este bine stiut faptul ca zaharul cauzeaza inmultirea bacteriilor, in..

12.30 Lei

Altfel de Pasta de Dinti: Pulberea cu Xilitol din Mesteacan si Plante Medicinale 30 gr

Altfel de Pasta de Dinti: Pulberea cu Xilitol din Mesteacan si Plante Medicinale 30 gr

Un nou mod de a ne spala pe dinti cu ingrediente naturale! Mod de utilizare: pur și simplu introduceți periuța de dinți (ușor umedă) în pulbere, iar mai apoi spălați-vă pe dinți ca de obicei. Ingrediente: carbonat de calciu, xilitol, pulbere din ment..

21.70 Lei

Altfel de Pasta de Dinti: Pulberea cu Xilitol din Mesteacan si Plante Medicinale 100 gr

Altfel de Pasta de Dinti: Pulberea cu Xilitol din Mesteacan si Plante Medicinale 100 gr

Un nou mod de a ne spala pe dinti cu ingrediente naturale! Mod de utilizare: pur și simplu introduceți periuța de dinți (ușor umedă) în pulbere, iar mai apoi spălați-vă pe dinți ca de obicei. Ingrediente: carbonat de calciu, xilitol, pulbere din ment..

37.93 Lei

Gel Tratament Anti Acnee BIO Lavera cu Menta, Zinc, Acid Salicilic

Gel Tratament Anti Acnee BIO Lavera cu Menta, Zinc, Acid Salicilic

Gel tratament Anti Acnee BIO Lavera cu menta, zinc, acid salicilic. Este dedicat rezolvarii problemelor cu acneea dar si pentru piele patata. Reduce coșurile și roșeața. Calmează și răcorește. Antibacterian. Vegan.Gelul anti-acnee de la Lavera oferă ..

28.80 Lei

Masca Gel Peeling cu Acid Salicilic din salcie BIO pt Ten curat, fara luciu si fara cosuri 125ml

Masca Gel Peeling cu Acid Salicilic din salcie BIO pt Ten curat, fara luciu si fara cosuri 125ml

Masca Gel peeling cu acid salicilic din salcie BIO pt Ten curat, fara luciu si fara cosuri 125ml. Curăță în profunzime și luptă împotriva coșurilor în 3 pași simpli.  Menta BIO: are efect de curățare și antibacterial. Dioxidul de siliciu: e..

28.80 Lei

Spray Reparator pentru Piele (Arsuri usoare, Intepaturi, Bataturi) 50ml

Spray Reparator pentru Piele (Arsuri usoare, Intepaturi, Bataturi) 50ml

Spray reparator pentru piele cu usoare arsuri (solare sau in casa), intepaturi de insecte, bataturi, julituri, etc. Produs in Germania din ingrediente certificate BIO. Prim ajutor pentru piele cu ingrediente NATURALE, certificate BIO. -Arsuri solare..

76.00 Lei

Masca Intens Hidratanta Macadamia si Wild Rose Lavera BIO 2x5 ml

Masca Intens Hidratanta Macadamia si Wild Rose Lavera BIO 2x5 ml

Masca de hidratare intensiva maces bio, nuci de macadamia bio si avocado bio, 2x5 ml produsa de Lavera Cosmetice Naturale Germania.  Măceş BIO, nuci de macadamia BIO şi avocado BIO. BIO: cu lichide din plante de producţie proprie. Efect hid..

8.40 Lei

Tags: argint, coloidal