CARTI de Nutritie - Dieta - Sanatate

Informatia este totul! Cu cat veti avea mai multe cunostinte despre domeniul nutritiei sanatoase cu atat veti fi mai putin dezinformati de reclamele inselatoare si veti sti ce alimente sa cumparati si ce sa gatiti pentru a fi sanatosi, supli si fericiti!


Comparare produs (0)


Cartea "Mica biblie a nutritiei"

Cartea "Mica biblie a nutritiei"

(Stoc EPUIZAT Temporar) Adevărul gol-goluţ despre dietele la modă, glucidele, lipidele şi proteinele „bune" şi despre cum să scăpăm de pericolele obezităţii şi diabetului   Am scris această carte cu scopul de a vă ajuta să conşti..

29.00 Lei

Cartea "Noua Biblie a Vitaminelor"

Cartea "Noua Biblie a Vitaminelor"

Descopera: Care sunt combinatiile optime in care trebuie luate vitaminele si suplimentele alimentare pentru a avea eficienta maxima si pentru evitarea eventualelor probleme; Noile vitamine şi suplimente antiîmbătrânire, care-ţi vor păstra în..

47.20 Lei

Cartea "Slim"de Carmen Bruma

Cartea "Slim"de Carmen Bruma

(Stoc EPUIZAT Temporar) SLIM de Carmen Bruma. "Cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am pus inapoi" este o carte motivantă pentru cei lipsiţi de consecvenţă în lupta cu kilogramele. Cartea oferă soluţii testate de autoarea care nu a arătat dintotde..

24.08 Lei

Cartea "Super Imunitatea"

Cartea "Super Imunitatea"

(Stoc EPUIZAT Temporar) Fără injecţii. Fără medicamente. Fără concedii medicale. Super Imunitatea este o carte ce ne explică ştiinţific care sunt originile afecţiunilor întâlnite în ţările occidentale şi propune soluţii viabile pentru ..

33.02 Lei

Cartea "100 de Retete pentru noi, Diabeticii"

Cartea "100 de Retete pentru noi, Diabeticii"

(Stoc EPUIZAT Temporar) Cartea "100 de Retete pentru noi, Diabeticii" este scrisă de un proaspăt diagnosticat cu diabet şi soţia lui. Niciunul dintre noi nu are studii de specialitate în nutriţionism sau medicină. Principiul de selecţie a reţetelor a..

33.72 Lei

Cartea "100 Remedii Naturale pentru Copilul Tau"

Cartea "100 Remedii Naturale pentru Copilul Tau"

100 de remedii naturale pentru copilul tău Ghid complet de tratament pentru cele mai răspândite boli ale copilăriei Dr Jared M. Skowron . Dr. Jared M. Skowron este renumit în Statele Unite ca specialist în medicina naturistă pentru copii. Aut..

43.38 Lei

Cartea "Bolile Copilariei"

Cartea "Bolile Copilariei"

(Stoc EPUIZAT temporar) Copilăria este fundamentul întregii noastre vieţi. De aceea, bolile copilăriei trebuie tratate cu seriozitate. Cartea propune câteva scheme simple pentru prevenirea şi tratarea câtorva dintre afecţiunile cele mai întâl..

12.52 Lei

Cartea "Bucataria bazata pe cruditati si alimente vii"

Cartea "Bucataria bazata pe cruditati si alimente vii"

Cartea Bucătăria bazată pe crudităţi şi alimente vii, Doreen Virtue și Jenny Ross. În minunata lor carte, Doreen Virtue şi Jenny Ross îţi oferă sute de reţete şi sfaturi culinare care îţi vor permite să prepari cele mai savuroase feluri de mâncare..

36.00 Lei

Cartea "Cancerul poate fi invins"

Cartea "Cancerul poate fi invins"

(STOC EPUIZAT TEMPORAR) Cartea "Cancerul poate fi invins" in care Suzanne Somers intervievează mai mulţi doctori care folosesc cu succes cele mai inovatoare tratamente oncologice - tratamente care întăresc organismul în loc să îl doboare. Somers s-a ..

40.00 Lei

Arata 1 la 9 din 51 (6 Pages)