Cartea "Colesterolul Crescut, un Inamic Invizibil" Mărește

Cartea "Colesterolul Crescut, un Inamic Invizibil"

CRT23

Nou

Produsul NU este în STOC TEMPORAR

12,52 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

(Stoc EPUIZAT Temporar) Cartea "Colesterolul Crescut, un Inamic Invizibil". Colesterolul crescut din sânge este principalul factor de risc în producerea bolilor cardiovasculare. Vorbind de colesterol, se poate face distincţia între colesterolul “bun” şi colesterolul “rău”.
Excesul de colesterol rău este consecinţa unui stil de viaţă sedentar şi a unei diete rafinate, bogată în grăsimi de origine animală şi zaharuri simple, în timp ce colesterolul bun este asociat unui stil de viaţă sănătos şi unei diete bogate în fibre vegetale şi carbohidraţi complecşi.
Vei găsi în carte un set de recomandări cu privire la tratarea colesterolului crescut şi la reducerea riscului de boli  cardiovasculare. Cartea prezintă conţinutul în colesterol şi grăsimi al alimentelor şi recomandarea alimentelor utile în scăderea valorilor colesterolului şi a trigliceridelor din sânge. 
“Fiind o persoană cu colesterolul crescut, aceasta carte mi-a clarificat cât de atent trebuie să fii la conţinutul în colesterol al alimentelor. Mi-a fost recomandată de medicul de familie şi imi este de un real folos în regimul pe care îl ţin.”
Carol P, Bucureşti
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.