Agar agar Gelifiant BIO pentru dulceturi si creme dietetice 20 gr Mărește

Agar agar Gelifiant BIO pentru dulceturi si creme dietetice 20 gr

BG247480

Nou

Agar agar (Gracilaria sp.) este o alternativă naturală și mai ales vegetală a gelatinei de origine animala. Are un conținut valoros de fibre dietetice.

Agar-Agar este pentru vegetarieni, cei ce tin post, cei aflati la dieta sau lupta cu colesterolul. Ideal pentru tarte cu fructe, aspic, deserturi, cupe cu fructe și multe altele.

Mai multe detalii

Produsul NU este în STOC TEMPORAR

14,95 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Ingrediente: agar-agar bio. Din culturi certificate ecologic. Nu conține alergeni.

 
Conținut: 20 gr.
 
Valori nutriționale medii/ 100 g
Valoare energetică:2716 kJ/ 660 kcal
Grăsimi, din care: 63,3 g
acizi grași saturați: 54,8 g
Carbohidrați: 6,4 g
din care zaharuri: 6,4 g
Fibre: 20,0 g
Proteine: 6,2g
Sare: 0,083 g

Produs de BioVita.

Agar agar este un gelifiant natural, organic, de origine vegetală (vegan), ce nu are gust sau miros. Are o foarte mare putere de gelifiere. Fiind vegetal, confortul dvs culinar este mult mai mare decât în cazul gelifiantului clasic din comerț din colagen de origine animală, a cărui asociere cu fructe și creme pentru tort nu pare tocmai apetisantă...

Puteți pregăti dulcețurile și gemurile de casă cu agar agar în loc de gelifianții de pe piață. Agar nu dezvoltă bacterii ca alți gelifianți, ceea ce înseamnă că gemurile și dulcețurile de casă vor rezista mai bine în timp! Agar agar este ideal și pentru a pregăti înghețată, jeleu, creme pentru tort sau pentru prăjituri. Gelifiant complet natural ideal pentru aspic, gemuri, gelatină pentru torturi, aspicuri cu legume sau preparate ce urmează a fi feliate. Datorită puterii foarte mari de gelifiere, agar agar-ul permite limitarea cantității de zahăr pe care o punem în dulciuri. 

 

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.