Fulgi de ovaz BIO 350gr Mărește

Fulgi de ovaz BIO 350gr

PRN5258 AH BB - VST

Nou

Fulgii de ovaz sunt deja celebri datorita recomandarii lor pentru dieta. Acestia ajuta la reducerea nivelului de colesterol datorită prezenţei beta-glucanului, o categorie specială de fibre solubile.

In plus, fulgii de ovaz fini ajuta la intarirea sistemului imunitar si protejeaza inima: antioxidanţii din ovăz luptă împotriva acţiunii radicalilor liberi, protejând vasele de sânge împotriva depunerilor de colesterol, responsabile de apariţia bolilor de inimă.

Mai multe detalii

6,55 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Reglează nivelul de zahăr din sânge caci fibrele conferă senzaţia de saţietate şi ajută la îndepărtarea poftei de dulce, prevenind astfel fluctuaţiile glicemiei.
Ingrediente: fulgi de ovăz fini BIO. Din culturi certificate ecologic.
Valorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale.
Păstrare: loc răcoros și uscat, bine ventilat, ferit de lumină. Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.
Fulgii de ovăz conțin antioxidanți care ajută la formarea vitaminei E. Acești antioxidanți inhibă sinteza colesterolului și mai nou s-a descoperit ca reduce nivelul colesterolului.
Ovăzul e una din cerealele benefice sănătății fiind bogat în grăsimi și proteine dar cu conținut redus de carbohidrați. Dacă adăugăm și conținutul de aproximativ 9% fibre, rezultă una din cerealele cu indicele glicemic cel mai scăzut, ceea ce îl face un aliment ideal pentru persoanele diabetice.
Materia primă este ovăz atent selecționat și care respectă parametrii de calitate pre-definiți: umiditate, greutate specifică, dimensiune, impurități, temperatură și miros. Ovăzul este aburit, presat și apoi prăjit. Fulgii astfel obținuți sunt măcinați și ambalați.
Fulgii sunt ideali pentru muesli sau ca ingredient în produse de panificație și patiserie.
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.