Pudra PROTEICA Bio din OREZ 80% Proteina 250 gr Mărește

Pudra PROTEICA Bio din OREZ 80% Proteina 250 gr

PRN20336

Nou

23,40 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Pudra proteică de orez asigură aminoacizi esenţiali, vitaminele B şi E, fibre şi carbohidraţi complecși. Pudra de orez nu conţine grăsimi, colesterol, zahăr şi sodiu. Poate fi utilizată ca supliment pentru orice tip de masă, adăugată în smoothie-uri sau shake-uri, dar şi în supe sau salate. Posibilităţile de a include pudra din orez în dieta zilnică sunt aproape nelimitate (aceasta poate fi adăugată simplu în shake-uri, cereale, piure-uri, dressing, iaurt, budinci, sucuri).

Pudra proteică de orez este hipoalergică. Asta înseamnă că nu produce iritaţii la nivelul stomacului şi se digeră mai uşor decât alte tipuri de proteină.

Ingrediente: 100% pudră proteică de orez BIO. BIO = din culturi certificate ecologic.

Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.

Aceasta pudră este produsă exclusiv din soiuri de materie primă pură și nu conține proteine ​​animale.

Sugestie de folosire: Pudra proteică din orez poate fi adaugată în shake-uri proteice pentru sportivi, smoothie-uri dietetice, rețete raw vegan, paleo, etc.

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros. Origine: China. Conținut: 250 gr.


Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.