Tarate de OVAZ BIO 350 gr Mărește

Tarate de OVAZ BIO 350 gr

PRN6132

Nou

5,90 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Taratele de ovaz reprezintă un aliment premium pentru slabire, scaderea colesterolului, detoxifierea organismului si nutritia corecta. Si toate acestea la un pret atat de mic! Taratele de ovaz sunt laudate de toți nutriționiștii iar Dieta Dukan le-a promovat extraordinar de mult! Beneficiile tărâțelor de ovăz asupra sănătăţii şi asupra siluetei sunt deja demonstrate.
Tărâţele de ovăz sunt un aliat de preţ pentru silueta dumneavoastră, deoarece  «capturează» grăsimile şi zaharurile. Organismul nostru nu le poate asimila iar acestea traversează sistemul nostru digestiv şi sunt eliminate în mod natural. Absorbând lipidele şi glucidele tărâțele de ovăz reduc numărul de calorii ingerat.
 
Tărâţele de ovăz sunt ideale pentru micul dejun fierte (ca în englezescul porridge) sau amestecate cu iaurt fără grăsimi sau brânză de vaci degresată. Tărâţe de ovăz pot fi de asemenea folosite pentru a face clătite sărate, blat pentru pizza, brioşe, prăjituri, biscuiţi şi multe altele! Şi pentru ca sunt singura sursa de carbohidraţi în timpul fazei de atac a dietei Dukan şi în zilele de regim bazate pe proteine pure, tărâţele de ovăz aduc un element în plus de varietate la dietă, ca să evitaţi monotonia.
 
Proprietăţile tărâţelelor de ovăz: Tărâţele de ovăz conţin fibre solubile care reduc lipoproteinele cu densitate mică (LDL), altfel cunoscut sub numele de "colesterol rau". Fibrele solubile reduc absorbţia colesterolului în sânge. În comparaţie cu fulgii de ovăz, tărâţele de ovăz au în medie cu 50% mai multe fibre şi fibre solubile, ceea ce le face mult mai eficiente în procesul de slăbire, dar şi cel de detoxifiere al organismului.
 
Tărâţele de ovăz dau senzaţia de saţietate. Odată consumate, tărâţele de ovăz intră în tractul digestiv unde fibrele solubile absoab apa şi formează o substanţă ca un gel, dând rapid senzaţia de saţietate.
Tărâţele de ovăz absorb în medie de 25 de ori volumul lor în lichid. O lingură de tărâţe de ovăz, de aproximativ 12 grame formează o minge de 300 de grame în stomac! Senzaţia de saţietate şi faptul că nu iţi mai este foame duce reducerea frustrării în timp ce ţii dieta
 
Tărâţele de ovăz încetinesc absorbţia de zahăr şi grăsimi. Odată ingerat, bolul alimentar ( format din substanţă asemănătoare gelului creat de tărâţele de ovăz şi apa ) trece prin acidul gastric, bilă, şi, în final ajunge la sucurile pancreatice. În acest proces, bolul alimentar se transformă într-o cremă şi o transformă la nivel molecular la un amestec de acizi graşi, aminoacizi şi glucoza. În acest fel se încetineşte asimilarea zaharurilor şi caloriilor eliminându-le din organism prin reducerea absorbţiei de grăsimi alimentare, păstrând în acelaşi timp nivelul de zaharuri din sânge la un nivel scăzut şi stabil..
 
Ingrediente: tărâţe de ovăz. BIO = ECO = ORGANIC.
Aceste valori depind de fluctuațiile naturale ale calității materiei prime.
Imaginea de pe etichetă are titlu informativ.
Produsul nu conține organisme modificate genetic și nu este iradiat.
Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Ţara de provenienţă: Austria.
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.