Tarate din Grau Bio pt Dieta de Slabire si Anti Colesterol 200gr Mărește

Tarate din Grau Bio pt Dieta de Slabire si Anti Colesterol 200gr

PRN157 MGI AH PX

Nou

5,59 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Taratele din grau pot fi adaugate in aproape orice mancare sau shake. Taratele de grau va scapă de kilogramele în plus datorită faptului că accelerează metabolismul şi îmbunătăţesc tranzitul intestinal. Ieftine si la îndemâna oricui, tărâţele de grâu conţin substanţe care „ard” grăsimile şi au rezultate uimitoare dacă doriti sa slabiti într-un timp scurt.

Cea mai importantă parte a bobului de grâu se află în învelişul lui, care se regăseşte integral în tărâţe, dar nu şi în făina pe care o consumăm de obicei. Tărâţele de grâu incetinesc procesul de digestie si dau satietate pentru mult timp asa ca nu ni se va face foame prea repede.

Datorită proprietăţilor remineralizante, laxative, antimicrobiene şi antiinflamatoare dovedite, o cură cu tărâţe de grâu (urmată timp de una sau două luni) poate fi o soluţie naturală pentru probleme de sănătate precum anemie, epuizare fizică şi psihică, constipaţie, flebite şi tromboflebite, litiază biliară şi colite. O cură cu tărâţe constă în administrarea unei cantităţi de tărâţe (una până la trei linguri de tărâţe pe zi) cu apă şi cu miere. Tărâţele pot fi adăugate, de asemenea, în supe, în mâncăruri şi în făina albă folosită la gătit. Se zice că tărâţele reprezintă o soluţie deşteaptă pentru a ameliora suferinţa constipaţiei.

Valori pentru/100 g

Calorii 182kcal

Grăsimi 5g

Carbohidraţi 19g

Proteine 15.3g

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.