Dulce NON CALORIC: Stevia, Xilitol, Eritritol

Sunt 19 produse.

Stevia ca indulcitor nu este acelasi lucru cu stevia romaneasca! Stevia rebaudiana este o planta medicinala de origine sud americana (dar cultivata astazi si in tari europene) cu un gust dulce natural, un inlocuitor natural NON CALORIC al zaharului. Stevia este un indulcitor natural recomandat tuturor persoanelor care doresc sa slabeasca sau sa ...

Stevia ca indulcitor nu este acelasi lucru cu stevia romaneasca! Stevia rebaudiana este o planta medicinala de origine sud americana (dar cultivata astazi si in tari europene) cu un gust dulce natural, un inlocuitor natural NON CALORIC al zaharului. Stevia este un indulcitor natural recomandat tuturor persoanelor care doresc sa slabeasca sau sa duca un trai sanatos inlocuind zaharul, zaharina sau alti indulcitori naturali sau artificiali. Nu este metabolizata de catre organism (deci nu contine calorii care sa ridice glicemia) si are indicele glicemic zero. Reprezinta indulcitorul natural ideal pentru diabetici si pentru persoanele care vor sa slabeasca. Comprimatele sunt ideale la îndulcirea ceaiului sau a cafelei. Stevia este autorizata din 2011 Comisia Europeana si face furori in intreaga Europa dupa ce a cucerit deja Japonia si tarile asiatice. Xilitolul este zahar extras din mesteacan si are cu 40% mai putine calorii decat zaharul. Eritritolul este si el un inlocuitor natural de zahar.

Mai puțin
Mai mult
Arată 1 - 19 din 19 itemi
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.