Extracte de Plante MEDICINALE, Sucuri pt Tratamente Naturale

Extracte din Plante MEDICINALE Produsele Schoenenberger Germania cu o tradiție de aproape 100 de ani. Compania Schoenenberger a fost înregistrată oficial în anul 1927 de Walther Schoenenberger și aparține din anul 1991 grupului de companii Salus Germania, un lider în industria alimentară și de sănătate. Produse 100% Naturale Certificate.


Comparare produs (0)


Suc BIO din SFECLA ROSIE 330 ml

Suc BIO din SFECLA ROSIE 330 ml

Suc de sfecla rosie Bio are proprietăți nutritive valoroase și aduce numeroase beneficii sănătății. Alături de anghinare, sfecla roșie este ideală pentru detoxifierea ficatului, subțierea sângelui, prevenirea și tratamentul bolilor cardiovasculare. ..

12.90 Lei

Suc BIO din SFECLA ROSIE 700 ml

Suc BIO din SFECLA ROSIE 700 ml

Suc de sfecla rosie BIO, sticla de 700 ml pentru o cura de 5 zile daca alegem sa consumam 140 ml zilnic. Sucul de sfecla rosie are numeroase proprietati nutritive si aduce beneficii majore pentru sanatate. Beneficiile sunt in special pentru detoxi..

17.20 Lei

Acerola Suc BIO pt Imunitate și Vitaminizare

Acerola Suc BIO pt Imunitate și Vitaminizare

Acerola sau cireasa de Jamaica (Barbados) este un fruct cu un continut de vitamina C extraordinar de mare. Acerola este recomandata pentru intărirea sistemului imunitar, in stările de oboseală cronică, ameliorează alergiile, grăbeste procesul de insă..

21.30 Lei

ANGHINARE BIO Suc PUR extract 330 ml Tratament  Anti-Colesterol 11 zile

ANGHINARE BIO Suc PUR extract 330 ml Tratament Anti-Colesterol 11 zile

ANGHINARE BIO Suc pur extract 99,2 % cu puțină lămâie 330 ml Tratament  Natural Anti-Colesterol și Pro Sănătatea Ficatului în 11 zile (este recomandată o cură totală de circa 1 luna). Produs de AlnaVIT Germania. Suc BIO obtinut prin presare din ..

33.90 Lei

Aronia si Sfecla Rosie Suc Bio 700 ml

Aronia si Sfecla Rosie Suc Bio 700 ml

Sucul de aronia deosebit de bogat în antioxidanți este combinat cu suc de sfeclă roșie probiotic benefic sănătății. Preț sticlă 700 ml/ Producător: Aronia ORIGINAL Naturprodukte GmbH, Germania. Suc Bio de aronia și suc de sfeclă fermentată lactic 100..

35.50 Lei

BRAD, MASLIN & MERISOR Circulatia Limfatica si Detoxifiere 250 ml Tratament 8 zile

BRAD, MASLIN & MERISOR Circulatia Limfatica si Detoxifiere 250 ml Tratament 8 zile

Concentrat preparat de Medicura Germania din muguri de brad, frunze de maslin si de merisor cu efect detoxifiant, protecție antioxidativa a vaselor de sange si imbunatatirea circulatiei limfatice. Sistemul limfatic reprezinta calea naturala de el..

63.30 Lei

Ceai Bio Plante Alcaline Yogi Tea 35.7gr 17 plicuri

Ceai Bio Plante Alcaline Yogi Tea 35.7gr 17 plicuri

Ceai special pentru alcalinizarea organismului. Alcalinizarea ne aduce mai multa sanatate, energie si vitalitate zilnica. Ceai Bio din Plante alcaline de la Yogi Tea 35.7gr 17 plicuri. Ceai amestec ayurvedic din plante alcaline cu păpădie, urzică și ..

16.50 Lei

CIMBRISOR  pt Tratament Tuse, Raceli, Bronsite, Gripa, Imunitate

CIMBRISOR pt Tratament Tuse, Raceli, Bronsite, Gripa, Imunitate

(STOC EPUIZAT) Cimbrisor extract lichid la rece (fara alcool) pentru tratamentul naturist al racelilor si cresterea imunitatii copiilor si adultilor! Cimbrisorul este deosebit de eficient in tratamentul naturist al tusei si bronsitei atat la adulti c..

44.00 Lei

COADA CALULUI  - Diuretic, Tratament Guta, tract urinar. Bogat in Siliciu Organic.

COADA CALULUI - Diuretic, Tratament Guta, tract urinar. Bogat in Siliciu Organic.

(Nu mai este in stoc) Coada calului (extract obtinut prin presare la rece fara alcool si fara zahar) este bogat in silciu organic. Este de ajutor in tratamentul gastritei si al gutei. Ajută în tratamentul bolilor inflamatorii ale tractului urinar.&nb..

44.00 Lei

Arata 1 la 9 din 47 (6 Pages)