Extracte din Plante MEDICINALE

Extracte din Plante MEDICINALE Produsele Schoenenberger Germania au o traditie de 85 de ani. Compania Schoenenberger a fost fondata in anul 1927 de catre Walther Schoenenberger si apartine din anul 1991 grupului de companii Salus Germania - un lider de piata în industria alimentara si de sanatate. Produse 100% Naturale Certificate.


Comparare produs (0)


Suc BIO din SFECLA ROSIE 700 ml

Suc BIO din SFECLA ROSIE 700 ml

Suc de sfecla rosie BIO, sticla de 700 ml pentru o cura de 5 zile daca alegem sa consumam 140 ml zilnic. Sucul de sfecla rosie are numeroase proprietati nutritive si aduce beneficii majore pentru sanatate. Beneficiile sunt in special pentru detoxi..

17.20 Lei

ACEROLA pt Sistem Imunitar, Stari Gripale 200ml

ACEROLA pt Sistem Imunitar, Stari Gripale 200ml

Acerola sau cireasa de Jamaica (Barbados) este un fruct cu un continut de vitamina C extraordinar de mare. Puteti inlocui administrarea de vitamina c sintetica cu sucul de acerola. Acerola contine de 30 de ori mai multă vitamina C decat lăm..

37.80 Lei

Acerola Suc bogat in Vitamina C 330 ml

Acerola Suc bogat in Vitamina C 330 ml

Sucul de acerola este ideal pentru tratamentul racelilor si gripelor dar si pentru limonade. Acerola este cel mai bogat fruct in vitamina C. Renumita pentru aportul ei de vitamina C naturala, acerola este preferata de toti cei care prefera sa lupte c..

23.40 Lei

ANGHINARE Bio pt Detoxifiere, Anti-Colesterol si Slabire

ANGHINARE Bio pt Detoxifiere, Anti-Colesterol si Slabire

Anghinare extract lichid integral din planta de anghinare. Produs 100% Natural, BIO, fara nici un fel de adaos, fara apa, fara zahar, fara conservanti si fara alcool. Anghinarea este numita si planta "prietena ficatului" pentru ca poate ajuta la rege..

36.80 Lei

ANGHINARE BIO Suc cu Lamaie 330 ml Tratament  Anti-Colesterol 11 zile

ANGHINARE BIO Suc cu Lamaie 330 ml Tratament Anti-Colesterol 11 zile

ANGHINARE BIO Suc cu Lamaie 330 ml Tratament  Natural Anti-Colesterol 11 zile (este recomandata o cura de circa 1 luna). Suc BIO obtinut prin presare din mugurii florilor de anghinare, cu adaos de lamaie pentru un gust bun si absorbtia nutrienti..

33.90 Lei

ANGHINARE, ARMURARIU, SALVIE pt. FICAT Sanatos

ANGHINARE, ARMURARIU, SALVIE pt. FICAT Sanatos

(Stoc epuizat temporar) Concentratul de radacina de papadie,fructe de armurariu, anghinare, frunze de salvie, papadie si menta produs de Medicura Germania este un tratament naturist deosebit de eficient pentru ficat sanatos. Combinat..

89.00 Lei 96.10 Lei

BRAD, MASLIN & MERISOR Circulatia Limfatica si Detoxifiere 250 ml

BRAD, MASLIN & MERISOR Circulatia Limfatica si Detoxifiere 250 ml

Concentrat preparat de Medicura Germania din muguri de brad, frunze de maslin si de merisor cu efect detoxifiant, protecție antioxidativa a vaselor de sange si imbunatatirea circulatiei limfatice. Sistemul limfatic reprezinta calea naturala de el..

63.30 Lei

CARTOF pt Slabire, Detoxifiere, Aciditate Gastrica, Diureza

CARTOF pt Slabire, Detoxifiere, Aciditate Gastrica, Diureza

Extractul de cartof bio Schoenenberger se foloseste cu succes in cura de slabire alaturi de anghinare si urzica. Extractul de cartof este in plus foarte bun pentru detoxifierea organismului. Se recomandă obezilor si hepaticilor. Extractul ..

36.80 Lei

CIMBRISOR  pt Tratament Tuse, Raceli, Bronsite, Gripa, Imunitate

CIMBRISOR pt Tratament Tuse, Raceli, Bronsite, Gripa, Imunitate

Cimbrisor extract lichid la rece (fara alcool) pentru tratamentul naturist al racelilor si cresterea imunitatii copiilor si adultilor! Cimbrisorul este deosebit de eficient in tratamentul naturist al tusei si bronsitei atat la adulti cat si la copii...

36.80 Lei

Arata 1 la 9 din 52 (6 Pages)