COLON Sănătos Tratament naturist suc bogat în fibre cu anghinare Mărește

COLON Sănătos Tratament naturist suc bogat în fibre cu anghinare

VK2376600141 feed

Nou

Suc cu anghinare pentru colon sănătos și eliminarea toxinelor, grăsimilor, eficient și în perioada de dietă de slăbire.

Mai multe detalii

26,60 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

COLON Sănătos Voelkel tratament naturist cu suc bogat în fibre cu anghinare, o sticlă este suficientă pentru 3-4 zile. Este recomandată o cură de circa 2-3 săptămâni la intervale regulate. Bogat în fibre, pentru un colon sănătos.

Suc bio de fructe și legume, tărâțe de secară, concentrat de suc de anghinare, suc de curcuma și sucuri de plante. Tratamentele naturiste pot ajuta pacientul sa aibă sub control sindromul de colon iritabil, care afectează calitatea vieții. Peste 700 de specii de bacterii populează colonul, iar activitatea acestor microorganisme este esențiala pentru procesul de digestie și nu numai. Flora intestinala are un rol esențial și pentru imunitatea organismului. Orice dezechilibru de la nivelul colonului se poate resimți în starea generala de sănătate și poate determina o breșa nedorită în sistemul natural de apărare al corpului nostru. 

Ingrediente suc tratament pentru colon sănătos

Ingrediente: suc de mere BIO, suc de cartofi BIO¹ 8%, tărâțe de secară BIO 6%, suc de anghinare din concentrat BIO 5%, suc cu pulpă de banane BIO, suc de curcuma BIO 2,5% (curcuma BIO, suc de lămâie din concentrat BIO), suc de anghinare BIO 1%, suc de păpădie BIO 1%, suc de lămâie BIO, suc de sfeclă roșie BIO¹.

 BIO=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.

¹=fermentat cu acid lactic.

Starea de bine începe în stomac. Bogat în fibre dietetice din tărâțe de secară, ”Voelkel Care Darmwohl” contribuie zilnic la întreținerea și construirea unei flore intestinale sănătoase.

Un pahar (200 ml) de ”Voelkel Care Darmwohl” acoperă 30% din aportul zilnic de fibre recomandat de societatea germană de nutriție la adulți.

²=Fibra de secară contribuie la funcționarea normală a intestinului.

**=din care 2 g inulină.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 ml

Valoare energetică 264 kJ / 63 kcal

Grăsimi, din care: 0,5 g

- acizi grași saturați 0,1 g

Carbohidrați, din care: 12 g

- zaharuri 9,5 g

Fibre 5,0 g**

Proteine 1,7 g

Sare 0,01 g

După deschidere a se păstra la rece si a se consuma în termen de 5 zile. Produs pasteurizat. Producător: Voelkel Germania. SUC BIO ”COLON SANATOS”, 0,75L.

Colonul are un rol esențial în organism, mai poarta numele de intestin gros și este legat de stomac prin intermediul intestinului subțire. La nivelul colonului se produc ultimele procese ale digestiei, aici au loc transformările finale ale alimentelor. Simptomele resimtite de catre pacientii care sufera de probleme de colon, inclusiv colon iritabil: crampe abdominale, balonare, flatulență, diaree, constipație, hemoroizi.

Cu un diametru de 3-8 centimetri și o lungime ce poate ajunge la 1,6 metri, colonul se situează în cavitatea abdominala, între stomac și rect și are un rol esențial pentru curățarea organismului de materiile de care nu mai are nevoie, cât și în sinteza anumitor vitamine, în special a vitaminei K si a vitaminei B7. 

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.