REDUS! Concentrat de Plante Medicinale ptr RINICHI SANATOSI Tratament 16 zile Mărește

Concentrat de Plante Medicinale ptr RINICHI Tratament naturist 16 zile

MC601

Nou

82,79 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Tratament cu plante medicinale pentru rinichi sănătoși, tratament naturist de 16 zile. Extract concentrat din plante medicinale pentru rinichi sănătoși și o bună funcționare a circulației. Splinuța, frunze de mur și de ortosiphon, coada-calului în format concentrat de plante medicinale pentru a avea rinichi sănătoși produs prin presare la rece de Medicura Germania. Susține protecția antioxidativă a rinichilor, microcirculația și întărirea sistemului imunitar.

Ingrediente și mod de administrare

Ingrediente: apă, distilat din alac 17% Vol., splinuță, frunze de mure, frunze de Ortosiphon, coada-calului. 500 ml. 
 
Mod de administrare: De 2-3 ori pe zi o lingură cu 200 ml apă, înainte de mesele principale.
O lingură are 10 ml. La recomandarea de 30 ml pe zi, tratamentul dvs va dura 16 zile. La recomandarea de 20 ml pe zi, tratamentul dvs va dura 25 zile.
Produs destinat adulților, conține alcool, respectiv distilatul de alac.
 
A se păstra la rece, în loc întunecos. Important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest supliment nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Beneficiile plantelor medicinale din tratamentul pentru rinichi

 
Splinuța conține uleiuri, tanin, substanțe amare, saponozide, azulene, flavonoide, cu proprietăți diuretice, antiinfecțioase, calmante, cicatrizante, antihemoragice, colagoge, astringente. Acționeză benefic asupra rinichilor, litiazelor renale și biliare, retenției hidrice, inflamațiilor intestinale, metroragiilor, reumatismului.
 
Frunzele de mur au acțiune depurativă, nutritivă și laxativă, proprietăți tonice, hemostatice, astringente și antidiareice, fiind recomandate în afecțiuni renale și ale vezicii urinare, colite, gastroenterite, gingivite.
 
Frunzele de Ortosiphon conțin polifenoli, potasiu și uleiuri esențiale cu acțiune diuretică, ajutând la eliminarea renală a apei dar și a ureei, acidului uric și clorurilor, eliminarea calculilor renali, susținerea funcției excretoare a rinichilor și întărirea rezistenței aparatului urinar față de factorii patogeni. Stimularea diurezei ajută la scăderea tensiunii arteriale, refacerea mai rapidă în urma infecțiilor urinare, diminuarea edemelor, modelare corporală.
 
Coada calului conține acid salicilic, palustrine, palustridine, gluteolină, nicotină, fitosterol, beta-sitosterol, acid malic, acid oxalic, glicoceride, dimetil sulfone, vitamina C, uleiuri volatile, săruri de potasiu, cu efecte diuretice, dezinfectante, antimicrobiene, antiseptice, antiinflamatoare, expectorante, cicatrizante, hemostatice cu rezultate în afecțiuni ale vezicii și ale rinichilor, calculi renali, nefrite, insuficiență cardiacă, angina pectorală, tulburări digestive (diaree, ulcer gastrointestinal, colecistite), reumatism, bronșite, sângerări.

Rinichiul normal, funcțiile sale

Rinichii sunt organe-pereche de forma unor boabe de fasole, situate retroperitoneal, de fiecare parte a coloanei vertebrale. La adult, fiecare rinichi cântărește circa 150 g, având o lungime de 12 cm, o lățime de 6 - 7cm și o grosime de 3 cm.
Funcția principala a rinichiului este de a elimina produșii catabolismului și excesul de apă din sânge. Produsele de detoxifiere a organismului sunt esențiale, așadar, pentru a ajuta rinichii să elimine reziduurile și toxinele. Rinichii filtrează circa 200 litri de sânge în fiecare zi și produc circa 2 litri de urină. Produșii catabolismului se formează în urma proceselor metabolice normale din organism. Rinichii dețin rol important și în reglarea nivelurilor de minerale (calciul, sodiul și potasiul) din sânge.
Trebuie să mai știm că rinichii produc și hormoni cu funcții extrem de importante în organism :
- forma activa a vitaminei D, ce reglează absorbția calciului și a fosforului din alimente, contribuind la întărirea oaselor;
- eritropoetina, ce stimulează măduva osoasa să producă celule sangvine roșii;
- renina, care reglează volumul de sânge și tensiunea arteriala.
Multe dintre bolile renale sunt asimptomatice, astfel ca sunt descoperite târziu. Totuși, atunci când apar semnele și simptomele specifice bolilor de rinichi, este foarte important să nu fie deloc neglijate.  

Când urmăm un tratament naturist pentru rinichi?

Persoanele care suferă de durere de rinichi sunt primele care caut[ un tratament naturist care să susțină buna funcționare a acestora.
DURERE DE RINICHI - CE SIMPTOME O ÎNSOȚESC, CAUZE, TRATAMENT, PREVENȚIE
Durerea de rinichi este o durere vie, pătrunzătoare, ce poate ascunde o afecțiune renală mai complexă. Durerea de rinichi este cauzata cel mai adesea de o infecție urinara (pielonefrita) sau de prezența pietrelor la rinichi (calculi renali). Durerea poate fi de o intensitate severă și poate fi localizată în partea laterală a abdomenului, iar de aici iradiază.
Insuficiența renală (boala cronica de rinichi) are o evoluție lentă și prezintă puține semne și simptome în fazele de debut. De aceea, dacă ați sesizat problemele de rinichi încă din stadii medii, este recomandat să urmați și tratament naturist pentru sănătatea rinichilor, adjuvant pentru a preveni deteriorarea acestora.

Simptome legate de incapacitatea rinichilor de a elimina toxinele și lichidele in exces din organism sunt : edeme ale pleoapelor, membrelor superioare și inferioare, hipertensiune arterială, oboseală, anorexie (pierderea apetitului, grețuri și vărsături, pierdere inexplicabila în greutate), prurit (mâncărimi) persistent și generalizat, crampe musculare, cefalee (durere de cap). Pe măsură ce boala cronica de rinichi se agravează, iar toxinele se acumulează în sânge, pot sa apară crize epileptice și confuzie mentala. Unele semne și simptome pot sugera apariția complicațiilor: slăbiciune pronunțată, dispnee, durere toracica, grețuri și vomă, hemoragie severă, pierderi de cunoștința, dureri severe articulare și osoase, prurit, echimoze. Pacienții cu diabet zaharat vor face analize anuale pentru a depista precoce afectarea rinichiului (nefropatie diabetică).
Tratamentul naturist al problemelor renale are mai multe obiective :

- încetinirea progresiei bolii;
- tratamentul factorilor cauzali și declanșatori;
- tratamentul complicațiilor bolii;
- prevenirea pierderii funcției renale.
- încetinirea progresiei bolii;
- tratamentul factorilor cauzali și declanșatori;
- tratamentul complicațiilor bolii;
- prevenirea pierderii funcției renale.

Medicura Germania

Produ fabricat în Germania de Medicura Naturprodukte AG www.medicura.de

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.