ECHINACEA pentru Imunitate Impotriva Racelilor Mărește

ECHINACEA pentru Imunitate Impotriva Racelilor

PB10603

Nou

45,70 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Echinacea este deja cunoscuta ca fiind una dintre cele mai eficiente plante pentru imunitate si combaterea racelii si gripei intr-un mod natural. Partea aeriană a plantei contine ulei volatil format din substante terpenice, glicozidice, dintre care cea mai importantă este echinacozida, substante amidice reprezentate de echinaceină, substante polizaharidice, poliacetilene, fenoli, răsini. Rădăcinile contin o cantitate oarecare de ulei volatil.
 
Echinacea stimulează functia de apărare imunologică a organismului, are proprietăti antibiotice, are actiune antivirală, substantele active din echinacea actionează ca o barieră în extinderea unui proces infectios si inflamator, stimulează procesul de fagocitoză, mărind capacitatea de apărare locală si ajutând organismul în lupta cu invazia microbiană în tesuturi.
 
Echinacea se indică în combaterea gripelor si a răcelilor (se va administra de la aparitia primelor simptome), principiile active din extract accelerează vindecarea plăgilor si refacerea tesuturilor lezate, are o actiune antitumorală, ajută în afectiuni ale pielii, plăgi purulente, furunculi.
PHYTO BIOPOLE – EXTRACT BIO DE ECHINACEA, 50 ML. Extract proaspăt din plante ecologice. Supliment alimentar. Vegan. Produs fito-tradițional.
Ingrediente: extract hidroalcoolic (1:10) din planta proaspătă (95%) și rădăcina proaspătă (5%) de echinacee BIO (Echinacea purpurea L., 0,34% acid caftaric și 1,34% adic cicic); apă. BIO = ORGANIC = din culturi certificate ecologic.

Mod de utilizare: 15 picături, diluate în 1/2 pahar de apă, de 2-3 ori pe zi.
Agitați bine sticluța înainte de utilizare. 15 picături sunt echivalente a 0,50 ml.
 

Greutatea copiilor

doza zilnică

De la 15 la 20 kg

4 picături, de 2-3 ori pe zi

De la 21 la 40 kg

8 picături, 2-3 ori pe zi

 

Aport

15 picături

45 picături

Acid caftaric

Acid cicic

1,65 mg

6,53 mg

4,95 mg

19,59 mg

Alc. 45% Vol Macerat în bioethanol obținut din fermentare naturală. Fără alcool etilic. Bioetanolul este un lichid de origine biologica si agricola care se obtine in urma fermentarii unor plante precum sfecla, trestia de zahar, grau sau porumb. PRODUS FITOTRADIȚIONAL. EXTRACTUL ESTE OBȚINUT PRIN MACERAREA DIRECTĂ A PLANTELOR PROASPETE CRESCUTE ORGANIC. ACEST PROCES PREVINE ALTERAREA MOLECULARĂ A INGREDIENTELOR ACTIVE ȘI GARANTEAZĂ EXTRACTE CU VALOARE SUPERIOARĂ FITOTERAPEUTICĂ.
Condiții de păstrare: păstrați protejat de umiditate, căldură și lumină. Datorită originii naturale a extractului utilizat, acesta poate prezenta particule în suspensie care nu afectează calitatea produsului.
Avertisment: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie utilizat ca înlocuitor al unei diete echilibrate. Este important să urmați o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Respectați doza stabilită în modul de utilizare. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Conținut: 50 ml (Sticlă cu picurător). Producător: DIETETICOS INTERSA S.A. Spania
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.