MUSETEL suc cu Magneziu pt Afectiuni Digestive si Imunitate 120 ml Mărește

MUSETEL suc cu Magneziu pt Afectiuni Digestive si Imunitate 120 ml

HR201641

Nou

Produsul NU este în STOC TEMPORAR

19,00 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

(Stoc epuizat temporar) Extract din flori de mușețel cu magneziu recomandat pentru copii (cu vârsta peste 1 an), adolescenți și adulți. Tratament naturist pentru afecțiuni digestive și imunitate.

Beneficii pentru sănătate aduse de mușețel

Florile de muşeţel conțin matricarina şi matricina, un mare numãr de flavonoizi, glucozide şi fitosteroli. Muşeţelul  este deosebit de apreciat pentru o serie întreagã de proprietãţi terapeutice, cum ar fi: acţiunea antispasticã, antiinflamatorie, carminativã, antialergicã, epitelizantã etc. Datele experimentale aratã cã bisabololul din mușețel poate inhiba dezvoltarea ulcerului de stres. Muşeţelul are o acţiune cicatrizantã. Un alt efect remarcabil este acela de inactivare a toxinelor bacteriene, în special a stafilococilor şi streptococilor. Mai mult decât atât, pe lista proprietãţilor muşeţelului trebuie adãugatã şi acţiunea imunostimulatoare.
Muşeţelul este utilizat pentru tratamentul naturist al afecţiunilor digestive, precum digestia leneşă, balonarea şi flatulenţa. Studii recente au demonstrat calitatea uleiului esenţial de a calma inflamaţiile. Acesta are și efect antidiuretic şi sedativ. Inflamaţiile gâtului, rinitele şi sinuzitele pot fi tratate cu formula germană cu mușețel și magneziu în suc de fructe.

Ingrediente: suc de struguri albi, suc de mere, suc de căpșuni, soc, aronia, suc de coacăze, extract din flori de mușețel (0,8%), citrat de Magneziu.

Informații nutriționale              per porția zilnică (60 ml)      % valorilor de referință*

Flori de mușețel                         3 mg                                           -

Magneziu                                    56,0 mg                                      15%

*=procentul valorilor de referință ale nutrienților [NRV].

Vă recomandăm o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată și variată. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.

Mod de administrare: Înainte de utilizare, agitați bine sticla. A se păstra la frigider după deschidere și a se consuma în decurs de 3 săptămâni.

O sticlă de Rotbackchen Vital „Mușețel”  conține 2 porții a 60 ml. Garanția calității Rotbackchen. Suc pur de fructe, bazat pe fructe presate de înaltă calitate. Fără adaos de conservanți, coloranți și potențiatori de arome. Fără alcool, gluten și lactoză.

Doza zilnică recomandată:

4 x 15 ml (zilnic) = 60 ml (porție pe zi)

Doza zilnică recomandată pentru copii și adolescenți:

Copii și adolescenți: 4 x 15 ml (zilnic)
3 STICLE SUNT RECOMANDATE PENTRU o CURĂ de 6 ZILE!

A nu se administra copiilor sub 1 an!

Conținut: 125 ml. Producător: Haus Rabenhorst, Germania.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.