FAINA de Lupin, Alune, Soia, Orez, Seminte de In, Castane, Cocos, MigdaleComparare produs (0)


Faina (pudra) de ALUNE de Padure Bio prajite 100gr

Faina (pudra) de ALUNE de Padure Bio prajite 100gr

Făina (pudră) de alune de pădure Bio prăjite este recomandată pentru rețete sănătoase și ca adaos în lapte pentru copii. Vă prezentăm mai jos și rețeta de Ciocolată tip Nutella dar de casă, ideală pentru copii și adulți totodată. Pudra de alune de pă..

27.80 Lei

Faina BIO de CANEPA 500 gr

Faina BIO de CANEPA 500 gr

Făina BIO de cânepă preț pungă 500 gr. Făina de cânepă sau pudra proteică din cânepă bio sunt recomandate pentru shake-uri proteice, smoothie-uri, aluaturi diverse. Conține: făină din semințe de cânepă BIO. Din culturi certificate ecologic. Proteine..

40.60 Lei

Faina BIO din BANANE Miez 150 gr

Faina BIO din BANANE Miez 150 gr

Făina de banane este ideală pentru orice rețetă, fie că este vorba despre bebeluși și diversificarea alimentației, copii mici și mari sau adulți. Sportivii folosesc pudra de banane Bio pentru a prepara shake-uri proteice delicioase, revitalizante, e..

17.90 Lei

Faina de CASTANE Bio 100gr

Faina de CASTANE Bio 100gr

(Stoc EPUIZAT Temporar) Făina de castane este o făină dulce de culoare brun deschis, obținută prin uscarea și măcinarea fină a castanelor comestibile cultivate la altitudini de 450-900 m. Este mult mai bogată în proprietăți nutritive decât ca..

12.10 Lei

Faina de GUAR BIO 125 gr

Faina de GUAR BIO 125 gr

Făină Bio din semințe de guar, preț 125 gr. Făina de guar nu are gluten și este un produs natural folosit pentru a conferi densitate, consistență, îngroșare. Este adeseori folosită a înlocui glutenul din grau in produsele de patiserie fara glute..

29.20 Lei

Faina de LUPIN Bio prajit 500 gr

Faina de LUPIN Bio prajit 500 gr

Făina de lupin bio prajit este o sursa de proteine de cea mai buna calitate. Cu peste 39% proteine si 32% fibre, faina de boabe de lupin bio poate fi incadrata alaturi de cele de canepa, in sau dovleac. Este asadar ideala si ca pudra proteica pentru ..

12.50 Lei

Faina de MIGDALE Bio 120 gr

Faina de MIGDALE Bio 120 gr

Faina de migdale bio este bogata in proprietati nutritive valoroase si aduce beneficii pentru sanatate. Faina fara gluten. Migdalele sunt foarte bogate in proteine. Faina de migdale este ideala si pentru rețeta de macarons de casa ori rețete vegan. V..

24.80 Lei

Faina de NAUT Bio 300 gr

Faina de NAUT Bio 300 gr

Făină de năut bio, preț pentru cutie 300 g. Cunoscatorii stiu ca faina de naut reprezinta un avantaj pentru orice reteta. Are 17% fibre dietetice si 21.7% proteine! Conține: 100% făină din năut din culturi certificate ecologic. Recomandat pentru..

19.00 Lei

Faina de OREZ Bio tratat termic 320gr

Faina de OREZ Bio tratat termic 320gr

(Stoc EPUIZAT) Faina de orez bio este ideala atat pentru adulti, copii de toate varstele cat si pentru retete pentru bebelusi (poate fi amestecata cu fructe, legume, iaurt). Faina de orez bio imbogateste rapid orice reteta. Este tratata termic si pro..

10.40 Lei

Arata 1 la 9 din 33 (4 Pages)