Lapte de corp si Creme NATURALE pentru copii si bebelusi

Sunt 8 produse.

Cosmeticele pentru copii si bebelusi trebuie sa fie cat mai naturale, fara parabeni, fara arome, conservanti, coloranti pentru a evita iritarea pielii. BDIH - marcă înregistrată care certifică produsele cosmetice naturale. DEMETER - marca de calitate internaţională prin care este certificat că plantele medicinale şi produsele agricole în general...

Cosmeticele pentru copii si bebelusi trebuie sa fie cat mai naturale, fara parabeni, fara arome, conservanti, coloranti pentru a evita iritarea pielii. BDIH - marcă înregistrată care certifică produsele cosmetice naturale. DEMETER - marca de calitate internaţională prin care este certificat că plantele medicinale şi produsele agricole în general sunt obţinute folosind metoda biodinamică aşa cum a fost elaborată de Rudolf Steiner ICEA - institutul de certificare etică şi ambientală. LAV - marcă înregistrată a asociaţiei care apără şi respectă viaţa, sub toate formele ei. ECOCONTROL - certifică calitatea BIO şi naturală a materiilor prime folosite în procesul de producţie al cosmeticelor ARGITAL Italia si LAVERA Germania.

Mai puțin
Mai mult
Arată 1 - 8 din 8 itemi
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.