LAPTE & Smantana Vegetala

Sunt 53 produse.

Laptele vegan, numit și lapte vegetal (din orez, migdale, quinoa, susan, soia, hrisca, ovaz sau cocos) este o alternativa la laptele de origine animala. Avantajul major al laptelui vegetal (în comparație cu cel de origine animală) este acela că nu conține colesterol și grăsimi saturate și este recomandat și pentru persoanele cu intoleranță la la...

Laptele vegan, numit și lapte vegetal (din orez, migdale, quinoa, susan, soia, hrisca, ovaz sau cocos) este o alternativa la laptele de origine animala. Avantajul major al laptelui vegetal (în comparație cu cel de origine animală) este acela că nu conține colesterol și grăsimi saturate și este recomandat și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză, persoanele care țin post sau sunt vegetariene. Fie că sunteți vegan, intolerant la lactoza sau pur și simplu doriți să consumați mai putine lactate, iată foarte multe sortimente de băutură vegetală tip lapte vegan.

Mai puțin
Mai mult
Arată 1 - 28 din 53 itemi
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.