Mod de Livrare si Plata

Livrare rapida: 1- 2 zile lucratoare. Comanda minimă este de 65 lei.
În cazul în care vă aflați în afara zonei de acoperire a curieruluihttps://www.fancourier.ro/en/acoperire, veți fi contactat pentru acordul privind tariful suplimentar de transport.
PROMOTIE: pentru comenzile peste 250 Lei livrarea este GRATUITĂ*.
Transportul pentru comenzile cu valoare sub 250 Lei este numai 9.99 lei .

Alimente BIO si Suplimente Nutritive Naturale

 


Politica de retur

Produsele achiziţionate la distantă se pot returna conform dispozitiilor O.G. 130/2000, in termen de 14 zile lucrătoare de la data recepţiei coletului, in ambalajul original şi in aceeaşi stare in care au fost recepţionate, fără penalitaţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Contravaloarea produselor comandate se va returna in cont bancar in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data notificarii in scris a intentiei de returnare, cu condiţia ca in acest termen, produsul sa reintre in posesia vanzătorului şi să fie in perfecta stare. In cazul in care produsul returnat de către cumpărator intarzie să ajungă la vanzător, suma reprezentand contravaloarea acestuia (din care se scad cheltuielile de transport), se va returna numai după recepţia fără obiecţiuni de către vanzător a produsului returnat. 

Adresa de RETUR: RO-307375 Sanandrei / Timisoara DN6, KM10,5 Industrial Park Sanandrei Hala ”Artemis One” jud. Timis, tel 0256705333.