Specialitati ASIATICE

Sunt 36 produse.

Specialități asiatice, alge, tăiței, sosuri cu specific asiatic. Știm cu toții că japonezii sunt cei mai longevivi oameni ai planetei. Dar de ce mâncare japoneză produsă în Germania? Pentru că și europenii pot prelua stilul de viață sănătos al japonezilor. Mâncare cu specific asiatic, mai precis japonez, dar produs în Germania UE. Calitate premi...

Specialități asiatice, alge, tăiței, sosuri cu specific asiatic. Știm cu toții că japonezii sunt cei mai longevivi oameni ai planetei. Dar de ce mâncare japoneză produsă în Germania? Pentru că și europenii pot prelua stilul de viață sănătos al japonezilor. Mâncare cu specific asiatic, mai precis japonez, dar produs în Germania UE. Calitate premium de la ARCHE Naturprodukte GmbH, Germania. 

Daca sunteti adeptul unei diete vegetariene, vegane sau macrobiotice, daca preferati alimentele organice, care respecta principiile celor 5 elemente naturale, atunci specialitatile Arche se vor potrivi perfect acestui stil de viata responsabil. Cei 30 ani de experienta garanteaza calitatea autentica, riguroasa si excusiva a tuturor produselor Arche.

Mai puțin
Mai mult
Arată 1 - 28 din 36 itemi
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.