Lista produselor după producător Ecomil Spania

EcoMil este lider în Europa în categoria de băuturi vegetale ecologice. Exportă produsele sale în peste 50 de țări din întreaga lume.
Toate produsele sunt certificate bio - ecologic, fără ingrediente de origine animală și fără lactoză. Alternativele pentru lapte EcoMil sunt potrivite pentru persoanele cu colesterol ridicat, alergie la lactoză sau intoleranță, celiaci sau diabetici.

Mai mult

Caracteristici principale ale băuturilor vegetale ECOMIL:
- 100% vegane, fără ingrediente de origine animală, fără lactoză.
- Au proteine vegetale de cea mai bună calitate.
- Fără Gluten
- Fără Colesterol.
- Fără sare adăugată.
- Potrivite pentru vegetarieni și vegani.
- Fără conservanți și coloranți.
- Fără ingrediente modificate genetic (NO GMO).


Toate ingredientele și produsele ECOMIL sunt organice, controlate și certificate în conformitate cu Regulamentul UE CE 2092/91. Utilizarea ingredientelor organice asigură calitatea materiei prime, cultivată fără substanțe chimice artificiale sau tehnologie GM și fără aditivi artificiali în timpul producției și procesării.
În plus, Nutriops Ecomil urmează un program de trasabilitate pe tot parcursul procesului de producție și deține certificatele ISF, BRC și ISO 22000. Produsele Ecomil sunt controlate și certificate organice și de către Consiliul de Agricultura Ecologică a Regiunii de Murcia (ES-ECO-024-MU) și Comitetul din Agricultura Ecologică a Comunității Valenciene (ES-ECO-020-CV) - SPANIA.

Mai puțin
Arată 1 - 27 din 27 itemi
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.