Brands 15 brands

 • Aronia Original Germania

  Aronia Original este cel mai mare producător și exportator de produse din aronia din Germania. Suc de aronia original, ceai de aronia, gem, dulceață, batoane, vin de aronia, fructe deshidratate, nectar, iată câte sortimente aduce firma Aronia Original.

 • Bohlsener Mühle Germania

  Bohlsener Mühle este o firmă germană cu o tradiție în morărit de peste 700 de ani și de peste 30 de ani cu specializare în procesare. Toate ingredientele folosite sunt din culturi certificate ecologic.
  Produsele de înaltă calitate sunt obținute prin metode ecologice, realizate prin procese sigure, prietenoase cu mediul.

  Deși piața germană abundă în mii de feluri de produse de patiserie și biscuiți, o parte din produsele Bohlsener Muhle ocupă topul primelor locuri ca cele mai populare branduri de biscuiți.

 • CHOCOLATES SOLE

  Ciocolata organică de calitate premium cu bio cacao. Ciocolată neagră și amăruie cu multă cacao.

 • Ecomil Spania

  EcoMil este lider în Europa în categoria de băuturi vegetale ecologice. Exportă produsele sale în peste 50 de țări din întreaga lume.
  Toate produsele sunt certificate bio - ecologic, fără ingrediente de origine animală și fără lactoză. Alternativele pentru lapte EcoMil sunt potrivite pentru persoanele cu colesterol ridicat, alergie la lactoză sau intoleranță, celiaci sau diabetici.

 • Haus Rabenhorst Germania

  Știați că vitaminele se absorb mult mai bine din sucuri naturale de fructe decât din capsule? Compania germană Haus Rabenhorst s-a specializat în formule naturale de vitaminizare. Studiile arată că prin sucuri eficiența tratamentelor naturiste este net superioară. Putem beneficia de formulele germane pentru sănătatea de fier dorită și pentru o viață frumoasă, echilibrată. Să folosim ce e mai bun, așadar!

 • Herbaria Germania

  „Herbarianii” sunt pasionații de ceaiurile, ierburile, condimentele și cafeaua cultivate organic. Echipa Herbaria dezvoltă în fiecare zi calitatea premium excelentă și continuă a produselor naturale care promit o plăcere autentică. În acest scop, Herbaria folosește doar materii prime organice selectate, care sunt controlate mai presus de standardele clasice.

 • Pronat România

  Pronat România este o companie românească ce oferă produse naturiste, alimente sănătoase.

  1. Mâncarea adevărată te răsplătește cu sănătate!
  2. Consumul de produse fără E-uri este un act de responsabilitate față de propriul corp!

  Emanuel Popa, fondator Pronat.
  Oferim produse sănătoase și susţinem un mod de viaţă sănătos. Avem o politică de preţ corectă și lucrăm într-o linie clară cu diferite categorii de clienţi. Furnizăm atât produse convenţionale (aproximativ 15%) dar mai ales produse ecologice (aproximativ 85% din total volum). Acestea din urmă reprezintă focusul nostru principal. 

 • SCHOCK BIO

  Producător de batoane bio vegan cu ingrediente certificate eco. Sortimentele Shock's sunt un pilon pentru o alimentație sănătoasă, cu cele mai bune ingrediente din surse convenționale, precum și din culturi certificate ecologic.

 • YOGI TEA

  YOGI TEA® ceaiuri aromate cu pliculețe mesaj. Cu o cota de 78% din piata de spice teas, ceaiurile YOGI sunt premiate in fiecare an la Targul International de Produse Bio BIOFACH Germania. 

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.