Pasta de dinti BIO pt COPII cu dinti de lapte cu Fructe si Aloe LAVERA 75 ml Mărește

Pasta de dinti BIO pt COPII cu dinti de lapte cu Fructe si Aloe LAVERA 75 ml

LAVERA LAVERA

BG304243

Nou

Atenție, ultimele produse în stoc.

20,30 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Pasta de dinți BIO specială pentru copii, care respectă toate standardele de calitate LAVERA GERMANIA. Pasta de dinți BIO este dedicata copiilor cu dinti de lapte. Bio LAVERA 75 ml. 

 • Pentru copii cu dinti de lapte dar si permanenti!
 • Îndepărtează placa dentară.
 • Previne cariile.
 • Fără sufactanți și fluoruri.
 • Fără fluoruri.
 • Fără coloranți.
 • Prevenirea cariilor pentru dinții din lapte
 • Gust ușor de fructe
 • Cu gălbenele BIO și Calciu.

 • 100% certificat pentru cosmetice naturale cu calitatea principiilor active ale plantelor bio.
 • 100% fără silicon, parafină, ftalați, particule de palstic și uleiuri minerale.
 • 100% fără parabeni, organisme modificate genetic.
 • 100% fără parfum/coloranți sintetici și conservanți.
Pasta de dinți recomandată de toate mămicile preocupate de sănătatea copiilor lor! Dinții de lapte ai copiilor sunt sub protecție într-un mod sănătos. Acest gel de dinți evită folosirea surfactanților (agent de spumare) și fluoruri.
A se ține sub supraveghere în timpul periajului pentru a evita ingestia.
GREEN PREVENTION COMPLEX. Lavera Natur Cosmetics Research a dezvoltat o formulă fără fluor care protejează dinții cu o formulare a ingredientului activ pe bază de calciu. 100% produs certificat Naturkosmetic. Fără microplastic.
Ingrediente INCI: Sorbitol, Apă, Silice hidratată, Xylitol, carbonat de Calciu, Glicerină, guma de Xanthan, suc din frunze de Aloe Vera**, extract de frăguțe** (Fragaria Vesca), extract din flori de Gălbenele**(Calendula officinalis), extract din rădăcină de lemn dulce** (Glycyrrhiza Glabra), lactat de sodiu, Coco sulfat de sodiu, Aroma***, Limonene***.
**= ingrediente din culturi certificate ecologic
***= uleiuri esențiale naturale
Producător: Lavera GmbH &Co.KG. Produs în Germania.

Garanția noastră de calitate
Brandul LAVERA reprezintă produse cosmetice naturale certificate care se ridică la cele mai înalte standarde de calitate. Sigiliile noastre de calitate sunt dovada acestui lucru și demonstrează calitatea înaltă.


Ideea
Fiecare plantă are propriul ei secret. De la înființarea sa în 1987, principiile de bază din spatele Lavera, care înseamnă „adevăr”, sunt spiritul de pionierat, pasiunea și convingerea profundă că îngrijirea adevărată a pielii și a părului se regăsesc exclusiv în natură.


Deblocarea secretelor eficiente și extragerea și rafinarea a ce e mai bun din natură, transformarea elementelor naturale în substanțe active a fost viziunea fondatorului mărcii Thomas Haase de la început.


Scopul a fost „să producă produse cosmetice naturale adaptate dorințelor clienților, să le stabilească pe piață la nivel mondial” și să le pună la dispoziția tuturor.


Întrucât suferea de dermatită atopică în copilărie, Thomas Haase era deja implicat în îngrijirea alternativă a pielii la o vârstă fragedă, deoarece nu putea folosi produsele cosmetice standard de pe piață. În 1975 a dezvoltat primul său produs - un balsam de buze. Ca abordare holistică, a început să studieze vechea literatură chimistă și să dezvolte formulări. Viziunea produselor cosmetice naturale a fost foarte concretă de la început: îngrijirea naturală a frumuseții ar trebui să fie echivalentă cu produsele cosmetice sintetice și la fel de eficientă: șampoanele ar trebui să curățe ușor, cremele să se absoarbă rapid, să protejeze, să ofere umezeală și să îngrijească, să fie compatibile și să se îmbunătățească considerabil starea pielii.


În același timp, fiecare etapă a dezvoltării ar trebui să fie controlată individual și să respecte cele mai înalte standarde de calitate. De aceea a creat simultan compania „Laverana” și și-a întruchipat ideea cosmetică în numele companiei: lavera, „adevărul”, + „na” pentru produsele cosmetice naturale și a început să-și atingă viziunea și auto-concepția despre produsele cosmetice naturale - " cosmetice naturale "cu marca" Lavera "- fabricate în Germania în regiunea sa natală Hanovra.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.