SPIRULINA, ALGE, IARBA de Orz, Grau, Pudra pt SHAKE-uri PROTEICEComparare produs (0)


ACAI Pudra BIO 90gr

ACAI Pudra BIO 90gr

Acai pudra bio pentru shake-uri proteice, smoothie-uri, deserturi diverse. Pret 90 gr acai fruct deshidratat in pulbere bio. Acai este un fruct recunoscut pentru accelerarea metabolismului si anularea senzatiei de foame. Acai este foarte bogat în an..

41.70 Lei

ARAME Alge MARINE deshidratate 40 g

ARAME Alge MARINE deshidratate 40 g

Alge marine arame deshidratate pret 40 gr. Alge de mare uscate Arame (Eisenia bicyclis). Ingrediente: alge marine Arame. Arame sunt alge de mare ideale pentru cei nefamiliarizaţi cu aceste alimente. Au o aromă dulceagă, fiind foarte des folosită în s..

24.90 Lei

Chlorella Bio (alge pure) 150 comprimate

Chlorella Bio (alge pure) 150 comprimate

Chlorella Bio (alge pure) pret 150 comprimate produs Medicura Germania. Algele Chlorella cresc în condiții naturale alimentate de surse naturale proaspete și pure. Chlorella este o algă verde unicelulară care crește în ape dulci și conține cea..

23.00 Lei

LUCUMA Pudra BIO 90gr

LUCUMA Pudra BIO 90gr

Lucuma pudra bio pret 90 gr. Lucuma este un fruct delicios din Peru. Are un gust dulceag catifelat, ca o combinatie intre caramel si portocale si este foarte bogat in nutrienti. Are o aromă intensă și constuie o sursă de fibre, minerale și carbohidr..

17.40 Lei

Maca BIO pudra 180 gr

Maca BIO pudra 180 gr

Maca este o radacina ce provine din Peru. Maca furnizează energie fără să ne suprastimuleze. Planta aduce numeroase beneficii sanatatii prin aportul energetic si bogatia de nutrienti. Maca poate fi adaugata in sucuri, smoothie-uri, apa, ceai, i..

38.00 Lei

Maca BIO pudra 90 gr

Maca BIO pudra 90 gr

Maca BIO pudra pret 90 gr cu 10% proteine. Maca este considerata un superaliment datorita bogatiei de vitamine, minerale, enzime si aminoacizi esentiali. Este de asemenea foarte bogata in vitaminele din complexul B, steroli, proteine, fibre si acizi..

19.00 Lei

Pudra PROTEICA din Germeni de Grau BIO 100gr

Pudra PROTEICA din Germeni de Grau BIO 100gr

Pudra PROTEICA din Germeni de Grau BIO 100gr este un produs natural preferat de sportivi, atleti, pasionati de nutritie sanatoasa. Pudra proteica de calitate premium si ORGANICA/BIO cu peste 25% proteine. Germenii de grau au foarte multe proprietati..

19.50 Lei

Pudra PROTEICA din Nuca de Cocos BIO 120gr

Pudra PROTEICA din Nuca de Cocos BIO 120gr

Pudra PROTEICA din Nuca de Cocos BIO 120gr. Pudra proteica din nuca de cocos este delicioasa, are 18% proteine si poate fi adaugata in shake-uri proteice pentru sportivi, smoothie-uri dietetice, retete raw vegan, paleo, etc. Nuca de cocos aduce valo..

7.80 Lei

Pudra PROTEICA din Samburi de Migdale BIO 150gr

Pudra PROTEICA din Samburi de Migdale BIO 150gr

Pudra PROTEICA din Samburi de Migdale BIO 150 gr are 53% PROTEINE!!! Ingrediente: 100% migdale degresate parțial din culturi certificate ecologic.La momentul livrării, produsul respectă reglementările alimentare germane și europene (în special Codul..

28.00 Lei

Arata 1 la 9 din 19 (3 Pages)