SPIRULINA, ALGE, IARBA de Orz, Grau, Pudra pt SHAKE-uri PROTEICEComparare produs (0)


ACAI Pudra BIO 90gr

ACAI Pudra BIO 90gr

Acai pudra bio pentru shake-uri proteice, smoothie-uri, deserturi diverse. Pret 90 gr acai fruct deshidratat in pulbere bio. Acai este un fruct recunoscut pentru accelerarea metabolismului si anularea senzatiei de foame. Acai este foarte bogat în an..

41.70 Lei

Alge marine Nori fulgi Bio 20g

Alge marine Nori fulgi Bio 20g

Alge marine Nori fulgi BIO, preț 20 gr. Algele Nori sunt denumite și Ao Nori și sunt condimente delicioase aromate pentru cereale și mâncăruri cu paste, supe și salate. Alge marine verzi provenite din cultivarea ecologică, recoltate în nord - vestul ..

24.60 Lei

Alge Marine Salata BIO 40 gr

Alge Marine Salata BIO 40 gr

Salata de alge marine Naturland de la Arche este un amestec de alge marine deshidratate cu o aromă ușor picantă. Este perfectă pentru a conferi a îmbogăți într-o manieră delicioasă salatele, tăițeii, bruschetele, supele, omletele sau preparatele prăj..

43.00 Lei

Alge marine Wakame Instant Bio 50g

Alge marine Wakame Instant Bio 50g

Algele brune Wakame sunt alge marine deshidratate savuroase, cu note aromatice picante, delicioase ca acompaniament pentru pentru asezonarea salatelor, supelor, legumelor sau tocanelor. Alge marine Wakame Instant, bio, 50g, produs Arche. Alge marine ..

42.70 Lei

ARAME Alge MARINE deshidratate 40 g

ARAME Alge MARINE deshidratate 40 g

Alge marine arame deshidratate pret 40 gr. Alge de mare uscate Arame (Eisenia bicyclis). Ingrediente: alge marine Arame. Arame sunt alge de mare ideale pentru cei nefamiliarizaţi cu aceste alimente. Au o aromă dulceagă, fiind foarte des folosită în s..

24.90 Lei

Chlorella Bio (alge pure) 150 comprimate

Chlorella Bio (alge pure) 150 comprimate

Chlorella Bio (alge pure) pret 150 comprimate produs Medicura Germania. Algele Chlorella cresc în condiții naturale alimentate de surse naturale proaspete și pure. Chlorella este o algă verde unicelulară care crește în ape dulci și conține cea..

23.00 Lei

LUCUMA Pudra BIO 90gr

LUCUMA Pudra BIO 90gr

Lucuma pudra bio pret 90 gr. Lucuma este un fruct delicios din Peru. Are un gust dulceag catifelat, ca o combinatie intre caramel si portocale si este foarte bogat in nutrienti. Are o aromă intensă și constuie o sursă de fibre, minerale și carbohidr..

17.40 Lei

Maca BIO pudra 180 gr

Maca BIO pudra 180 gr

Maca este o radacina ce provine din Peru. Maca furnizează energie fără să ne suprastimuleze. Planta aduce numeroase beneficii sanatatii prin aportul energetic si bogatia de nutrienti. Maca poate fi adaugata in sucuri, smoothie-uri, apa, ceai, i..

38.00 Lei

Maca BIO pudra 90 gr

Maca BIO pudra 90 gr

Maca BIO pudra pret 90 gr cu 10% proteine. Maca este considerata un superaliment datorita bogatiei de vitamine, minerale, enzime si aminoacizi esentiali. Este de asemenea foarte bogata in vitaminele din complexul B, steroli, proteine, fibre si acizi..

19.00 Lei

Arata 1 la 9 din 23 (3 Pages)