.COLETE pentru cei Dragi!

COLETE PENTRU CEI DRAGI!
 
Colete pentru cei dragiDe multe ori dorim sa trimitem colete parintilor sau celor dragi din alte localitati decat cele in care locuim noi.
Putem face comanda online iar la Livrare vom trece adresa celor dragi.
 
"Mama adora catina. Voi trimite colet cu suc si gem de catina pentru ea si spirulina si vin de catina si porumbe pentru tata".
 
"Lucrez in strainatate si vreau sa trimit familiei alimente sanatoase. Fac plata online si livrarea se face catre acestia fara alte costuri".
 
"Stiu ca cei dragi vor un tratament naturist pentru ficat. Le voi trimite Extras de anghinare si silimarina. Si miere cu propolis si laptisor de matca. Si o punga cu fructe de catina si o punga de lavanda pentru ceai".
 
"Parintii mei vor sa le trimit faina integrala, cereale neindulcite pentru mic dejun si multe produse de post fara soia. Stiu ca in acest magazin cu produse naturale gasesc astfel de produse iar ei nu stiu sa faca comanda online. Le voi trimite eu alimente sanatoase pentru a trece mai usor prin perioada de post."
 
"Copiii isi petrec mult timp la bunici si vor tot timpul dulciuri dar la magazinul local nu gasesc decat variante cu mult zahar si coloranti. Le voi trimite colet la bunici cu ciocolata, dulciuri sanatoase, sucuri fara zahar adaugat si biscuiti indulciti doar cu piure de frcute, fara nici un fel de chimicale!"
 
"Bunicii citesc multe informatii despre tratamente naturiste pentru afectiuni diverse dar nu stiu sa comande online. Ii intreb ce si-ar dori si le trimit eu coletul cu mare drag!"
 
Important: 
- Daca nu dorim ca acestia sa plateasca se poate face plata anticipat iar coletul se livreaza ca atare. Scrieti, va rugam, la Comentarii in procedura de Finalizare Comanda >> Vreau sa trimit colet cadou cu plata anticipat.
 
- Plata online pentru colete cadou catre cei dragi se va face numai dupa ce va confirmam telefonic comanda! Odata cu confirmarea telefonica va transmitem si factura proforma pentru plata prin OP.
 
Colete expediere rapida catre cei dragi!
 
Colete expediere rapida catre cei dragi!
 

Nu sunt produse in aceasta categorie.