AUR Coloidal Hidratant Cosmetic 200 ml Mărește

AUR Coloidal Hidratant Cosmetic 200 ml

AC101 feed

Nou

Produsul NU este în STOC TEMPORAR

72,74 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Aur coloidal hidratant cosmetic pret 200 ml. Aurul coloidal este recomandat în primul rând pentru regenerarea şi hidratarea pielii ridată, deteriorată de la lumină şi soare fără elasticitate sau obosită. 

Cu ajutorul spray-ului cu dozator de 20 ml din cutie, care se umple în prealabil cu aur coloidal, se pulverizează de 3 ori pe zi fata sau suprafata dorită până când aceasta devine umedă. Produsul poate fi folosit pe toată suprafata corpului.
Compozitie: Aqua, aur coloid. 200ml
Preluare articol descopera.ro
De-a lungul istoriei, aurului i-au fost atribuite proprietăţi supranaturale, acest metal preţios fiind folosit în numeroase culturi pentru înfrumuseţare. Despre Cleopatra, regina Egiptului, istoricii spun că obişnuia să se culce în fiecare noapte purtând pe faţă o mască de aur, dorind ca astfel să-şi menţină pielea tânără timp îndelungat. Şi medicina chineză considera că aurul este asociat tinereţii, astfel că împărătesele din dinastia Qing îşi masau faţa în fiecare zi cu un cilindru din acest material preţios.
În anumite regiuni din India, a rezistat până în zilele noastre obiceiul ca femeile însărcinate ce îşi doresc copii cu pielea mai deschisă la culoare să mănânce în timpul sarcinii un amestec de şofran şi praf de aur.
Graţie inovaţiilor din domeniul nanoştiinţei şi nanotehnologiei, astăzi aurul începe să joace un rol nou în înfrumuseţare. Acest material preţios a devenit ingredient, sub formă de nanoparticule, al multor produse de înfrumuseţare destinate pieţei de lux.
Cercetătorii pot manevra particule de dimensiuni incredibil de mici. Dacă un fir de păr uman măsoară între 50.000 şi 100.000 de nanometri în diametru, o particulă de aur folosită în produsele cosmetice măsoară doar câţiva nanometri.
Companiile producătoare de cosmetice folosesc nanoparticulele de aur deoarece acest metal are un grad mare de biocompatibilitate (nu provoacă reacţii ale sistemului imunitar). De aceea, aurul poate juca rolul de purtător al altor substanţe active, permiţând o mai bună absorbţie a acestora la nivelul celulelor umane.
Nanoparticulele de aur au şi un efect anti-îmbătrânire, susţin producătorii de cosmetice, deoarece stimulează circulaţia, iar o circulaţie mai intensă încurajează apariţia de celule noi. De asemenea, aurul are proprietăţi antiinflamatoare şi antibacteriene.
Saloanele de înfrumuseţare şi spa-urile oferă măşti de faţă conţinând aur. Spre deosebire de masca folosită de Cleopatra, care era din aur solid, noile tehnologii permit aurului să fie absorbit de către piele.
Pielea capătă un aspect plăcut graţie efectului antiinflamator al aurului, care totodată încetineşte secreţia de melatonină, reducând astfel numărul de pete pigmentare de pe faţă.
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.