Maioneza vegetală cu ingrediente BIO naturale 230 ml Mărește

Maioneza vegetală cu ingrediente BIO naturale 230 ml

ZW170020

Nou

Produsul NU este în STOC TEMPORAR

16,91 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Maioneza vegetală cu ingrediente BIO naturale 230 ml. ZWERGANNAISE este o cremă vegană pentru salată și o alternativă pe bază de plante la maioneza clasică. În loc de ou și lapte, crema este preparată pe bază de soia ecologică și mazăre ecologică. În același timp, este însoțitorul perfect pentru cartofii prăjiți, salate, sandwich-uri si diferite mâncăruri. Sandwich-urile nu mai sunt în risc de a se altera dacă sunt pregătite cu maioneză vegetală. Putem astfel să oferim inclusiv copiilor ca pachețel de școală sau grădiniță un sandwich foarte gustos și sănătos. Vegan. Fără drojdie și fără gluten.

ZWERGENWIESE Naturkost înseamnă rețete elaborate cu dragoste, ingrediente ecologice în mod constant și o producție prietenoasă cu mediul.

Ingrerdiente: ulei de floarea soarelui BIO 46%, apă, băutură de soia BIO 12% (apă, soia BIO, sare de mare), oțet de vinars BIO, zahăr din trestie BIO, sare gemă, proteină din mazăre BIO, muștar (apă, semințe de muștar BIO, oțet de vinars BIO, sare gemă, suc de lămâie BIO, turmeric BIO), agent de îngroșare: gumă de guar BIO.

 BIO = ORGANIC = din culturi certificate ecologic.

După deschidere păstrați la rece (6 °- 8 ° C) și consumați în câteva zile.

Conținut: 230 ml. Producător: Zwergenwiese GmbH.

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.