Gomasio: Susan prăjit cu sare de mare 200 gr Mărește

Gomasio: Susan prăjit cu sare de mare 200 gr

AR13937

Nou

9,20 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Gomasio este susan prăjit cu sare de mare 200 gr. Gomasio este un condiment tradițional japonez, obținut din semințe de susan prăjite și sare de mare. Notele fine de condiment prăjit fac din aceasta o alternativă plăcută pentru sare simplă. Gomasio este cel mai apreciat condiment japonez, fiind adăugat peste salate, paste, lasagna, orez, supe și orice preparate.

Notă: Adăugați Gemasio în timpul mesei sau la sfârșit timpului de gătire. Nu gătiți.

Ingrediente: susan BIO (95%), sare de mare (5%). Din culturi certificate ecologic.

Gomasio are proprietăți nutritive valoroase. Semințele de susan aduc foarte multe beneficii sănătății.

Gomasio stimulează sistemul digestiv  și  ajută digestia. Ajută la o mai bună asimilare a nutrienților din alimentele pe care le consumăm.

Gomasio furnizează corpului nostru numeroase minerale, vitamine din complexul B, fier.

Știați că gomasio este numit și sarea cu calciu? Acesta are de 10 ori mai mult calciu decât laptele.

Gomasio are mai multă lecitină decât soia, fiind condimentul perfect pentru controlul colesterolului.

Utilizând gomasio vom folosi mai puțină sare în alimentația zilnică ceea ce înseamnă că ajutăm la prevenirea bolilor cardiovasculare și a hipertensiunii.

Gomasio este un condiment care poate înlocui cu ușurință sarea rafinată. Este adevărat că organismul nostru are nevoie de sare (sau, mai corect, de clorură de sodiu) pentru procesele sale metabolice, dar trebuie să conștientizăm faptul că sarea excesivă creează insuficiență renală, reumatism, retenție de lichide, căderea părului și iritarea pielii printre altele. Omul are nevoie de 0,2 g. de sare pe zi pentru a acoperi necesarul de sare din organism, dar consumul mediu actual al fiecărei persoane este cuprins între 12 și 20 g, ceea ce ne spune că organismul (în special rinichii) trebuie să depună eforturi pentru a elimina restul (sunt capabili să elimine 5 grame de sare pe zi). Atunci când rinichii sunt supraîncărcați, sarea este stocată în diferite organe și țesuturi, iar pielea de multe ori vine în ajutor pentru eliminarea toxinelor și excesului de sare.

Gomasio este un condiment delicios care dă gust și ne ajută să consumăm mai puțină sare. Mai mult decât atât, acesta încurajează o digestie bună, îmbogățită cu acizi grași nesaturați, lecitină, minerale, vitamine și proteine. Gomasio neutralizează aciditatea în sânge. Crește imunitatea naturală, ameliorează oboseala și îmbunătățește tonusul.

Valori nutriționale per 100g

Valoare energetică 2405 kJ/ 581 kcal

Grăsimi 47,0 g

din care acizi grași saturați 6,6 g

Carbohidrați 17,0 g

din care zaharuri 0,6 g

Proteine 17,0 g

Sare 5,6 g

A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj. Producător: Arche Naturprodukte GmbH Germania

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.