Seminte de CANEPA Decorticate Bio 250 gr Mărește

Seminte de CANEPA Decorticate Bio 250 gr

PRN14192Z

Nou

27,90 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Semințe de cânepă decorticate bio, preț 250gr. Seminţele de cânepă au numeroase proprietăți nutritive și aduc multe beneficii sănătății. Sunt o veritabilă sursă de proteine asimilate complet de organismul uman. Reprezintă un produs ideal în cazul vegetarienilor, înlocuind cu succes lipsa proteinelor. Proteina globulară numită edestină reprezintă 65% din conţinutul total de proteină. Aceasta este uşor de digerat și reprezintă secretul unui sistem imunitar sănătos, căci are abilitatea unică de a stimula producerea de anticorpi împotriva agenţilor invazivi. În seminţele de cânepă acizii graşi esenţiali omega 6 şi omega 3 sunt prezenţi în raportul de 3:1, un raport ideal ce previne apariţia bolilor cardio-vasculare. Indicele glicemic al seminţelor de cânepă decorticate este considerat mic (acestea au un conținut scăzut de carbohidraţi), ceea ce le recomandă și pentru diabetici sau pentru persoanele care țin dietă.

Semințele de cânepă pot fi consumate crude, amestecate în orice salate sau fel de mâncare, transformate în lapte, preparate ca ceai sau utilizate în smoothies. În site-ul nostru veți regăsi și pudră proteică din semințe de cânepă (cu conținut mare de proteine și fibre dietetice și conținut mai scăzut de grăsimi).

Seminţele decorticate de cânepă sunt obţinute prin separarea mecanică a cojii de miez. Semințele de cânepă sunt ecologice, deoarece nu au nevoie de îngrăşăminte, produse chimice şi pesticide pentru a crește. Seminţele de cânepă sunt foarte bogate în substanțe nutritive precum acizii graşi Omega 3 și 6, aminoacizi, vitamine și minerale. Aproximativ jumătate din conţinutul semințelor de cânepă reprezinta uleiul. Uleiul din seminţe de cânepă conţine 80% acizi grași esențiali (AGE), acid linoleic (AL, 50-70%), acid alfa-linolenic (ALA, 15-25%) şi acid gamma-linolenic (GLA, 1-6). 
 
Valori nutriționale medii per 100g 
Grasimi 49,0 g
   din care acizi grasi saturati 5,0 g
Carbohidrati 15,0 g
   din care zaharuri 2,0 g
Fibre 2,0 g
Proteine 8,0 g
Sare 0,00 g
Valorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale. Produsul nu este obținut cu organisme modificate genetic. Produsul este în conformitate cu legislația UE în materie de produse alimentare și este cultivat și procesat în conformitate cu legislația UE privind produsele ecologice. Păstrare: într-un loc uscat și răcoros. Origine: Elveția.
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.