Ceai de ARONIA 100% 150 gr Mărește

Ceai de ARONIA 100% 150 gr

Aronia Original Germania Aronia Original Germania

AOAT003

Nou

29,90 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Ceai BIO de Aronia special din tescovina de aronia BIO bogat in polifenoli., preparat printr-o metoda de productie proprie, pentru a pastra puterea si aroma ingredientelor. Ceaiul nostru BIO de Aronia special (100% tescovină de aronia) este preparat din tescovină de aronia uscată și mărunțită, printr-o metodă metodă nouă de producție dezvoltată de Aronia Original Naturprodukte. Tescovina constă în coajă și sâmburi de aronia rămase din procesarea fructelor de aronia pentru sucurile noastre pure.

Tescovina de aronia este foarte bogată în polifenoli. Conform studiilor științifice făcute de partenerii de la Universitatea din Postdam, tescovina din fructe de aronia are chiar un nivel mai ridicat de polifenoli decât fructele uscate de aronia.

Mod de preparare: pentru 250 ml de ceai folosiți două lingurițe cu vârf de Ceai BIO de Aronia extra. Turnați apă fierbinte și lăsați 10 minute. Înainte de a bea ceaiul negru roșcat mai amestecați o dată. Ceaiul este foarte gustos chiar și neîndulcit dar bineînțeles că puteți adăuga miere sau îndulcitori.

Ingrediente: 100% tescovină de aronia BIO din culturi certificate ecologic, DE-ÖKO-034.

Producător: Aronia Naturproduckte GmbH Germania

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.