Cafea Bio Decofeinizata prin metode Naturale 250gr Mărește

Cafea Bio Decofeinizata prin metode Naturale 250gr

SC2018 MGI RLM AH

Nou

Cafea Bio decofeinizata prin metode naturale este de proveniență ITALIA, pret 250gr. Cafeaua decofeinizata Salomoni Italia este naturala pentru ca procedeul folosit este unul simplu, pe bază de apa carbonică și vapori de apă. Multi dintre noi ne ferim sa bem cafea decofeinizata datorita faptului ca dorim sa evitam chimicalele din procesul de decofeinizare (solvent care dizolva uleiurile bogate in cofeina).

Mai multe detalii

45,60 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Iata ca prodietanaturala.ro va aduce o cafea autentica bio macinata si decofeinizata prin metode naturale (cu vapori de apa) asa incat sa putem savura o cafea delicioasa in orice moment al zilei! Cafea Arabica decofeinizată, o cafea dulce a carei cofeina a fost extrasă prin metode naturale, cu vapori de apă.
In cazul procesului chimic, substante precum clorura de metilen sau etil acetatul se utilizeaza ca solventi in procesul de extragere a cofeinei din boabele de cafea, dupa ce acestea au fost in prealabil tinute in apa clocotita astfel incat cofeina sa ajungă la baza membranei fiecarui bob. Solventul utilizat este inlaturat apoi de pe boabele de cafea dupa ce acestea sunt uscate. Producatorii europeni utilizeaza cu precadere aceasta metoda de decofeinizare sustinand ca este cea mai eficienta si pastreaza cel mai bine savoarea si gustul cafelei. 
 
In cazul procedeului cu vapori de apa, boabele de cafea sufera un proces de decofeinizare similar cu fenomenul de osmoza si nu trebuie sa ingeram solventii chimici. 
 
Ingrediente: cafea Arabica decofeinizată, conținut maxim de cofeină 0,10%. Cafeaua provine din culturi certificate ecologic IT BIO 009, agricultură non UE. Cafea macinata 250 gr.
 
Valori nutriționale medii/ 100 g:
Valoare energetică:        1922 kJ/ 457 kcal
Proteine:                          15,4 g
Carbohidrați:                    63,0 g
Grăsimi:                          16,0 g
 
Mod de preparare: în espressor tradițional (moka), filtru de cafea, espressor sau ibric.
 
BIO PROJECT
Cafeaua BIO 100% Arabica Salomoni’s provine de la mici cultivatori locali din regiuni ale Americii Centrale situate la altitudini de 1200-2000 m, unde indienii reprezintă una din culturile care încă își păstrează tradițiile. Scopul BIO PROJECT este să susțină producția BIO pentru a proteja ecosistemul. Sunt folosite numeroase tehnici pentru a îmbunătăți în mod natural fertilitatea solului. Rezultatul este o producție crescută care păstrează caracteristicile naturale într-un echilibru perfect.
 
Produs în Italia de Torrefazione Caffe Salomoni
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.