Cafea cu aroma Ginseng Bio Revitalizant 250gr Mărește

Cafea cu aroma Ginseng Bio Revitalizant 250gr

SC2041-MGI-RLM-AH

Nou

27,80 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Amestec de cafea Arabica cu Ginseng revitalizant. Faima ginseng-ului s-a extins în ultimele decenii aproape peste tot în lumea occidentalã. Conform tradiţiei medicinei orientale, ginseng-ul a fost şi este utilizat ca tonic general şi psihic, pentru stresul prelungit, în caz de oboseală psihică şi fizică, pentru combaterea surmenajului, în stările depresive, de anxietate, în tulburările de memorie, în nevroze, în stări de malnutriţie şi convalescenţă.
Datorită efectelor reglatoare asupra metabolismului glucidelor este folosit şi ca adjuvant în tratamentul diabetului zaharat.
 

Logo BIO EU

Ingrediente: cafea prăjită și măcinată 89%, zahăr din trestie de zahăr, arome naturale, aromă naturală de ginseng 0,03%. Din culturi certificate ecologic IT BIO 014, agricultură non UE
Poate conține urme de gluten sau lapte.
 
Valori nutriționale medii/ 100 g:
Valoare energetică:        1504 kJ/ 361 kcal
Proteine:                          11,3 g
Carbohidrați:                    37,7 g
Grăsimi:                           10,9 g
 
Mod de preparare: în espressor tradițional (moka), filtru de cafea, espressor sau ibric.
 
BIO PROJECT
Cafeaua Salomoni’s BIO 100% Arabica provine de la mici cultivatori locali din regiuni ale Americii Centrale situate la altitudini de 1200-2000 m, unde indienii reprezintă una din culturile care încă își păstrează tradițiile. Scopul BIO PROJECT este să susțină producția BIO pentru a proteja ecosistemul. Sunt folosite numeroase tehnici pentru a îmbunătăți în mod natural fertilitatea solului. Rezultatul este o producție crescută care păstrează caracteristicile naturale într-un echilibru perfect.
 
Produs în Italia de Torrefazione Caffe Salomoni
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.