6 tipuri de Ceaiuri YOGI Tea Bio (Finest Selection) 18 plicuri Mărește

6 tipuri de Ceaiuri YOGI Tea Bio (Finest Selection) 18 plicuri

YOGI TEA YOGI TEA

YT488653 AH-RB

Nou

18,21 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Selectia Finest Selection de cate trei pliculete din sortimentele de la Yogi Tea Germania este top vanzari! 6x3 pliculete 34.2 gr. Fanii Yogi Tea Bio stiu deja care anume sunt ceaiurile preferate dar daca nu ati incercat pana acum aceste ceaiuri puteti incepe cu Finest Selection: 
 
3 plicuri Ceai BIO Classic. Ingrediente: scorțișoară Bio (50%), cardamom Bio (15%), ghimbir Bio (15%), cuișoare Bio, piper negru Bio, ulei de scorțișoară Bio.
 
3 plicuri Ceai BIO Ghimbir și Lămâie: Ingrediente: ghimbir Bio (43%), lemn dulce Bio, lemongrass Bio, piper negru Bio, coajă de lămâie Bio (4%), mentă Bio (4%), ulei de lămâie Bio (3%), hibiscus Bio, suc de lămâie uscat Bio (2%).
Conține lemn dulce. Persoanele hipertensive trebuie sa evite consumul în exces.
 
3 plicuri Ceai BIO Echilibrul femeilor: Ingrediete: frunze de zmeură Bio (35%), lemn dulce Bio, verbena de lămâie Bio (13%), scorțișoară, balsam de lămâie Bio, ghimbir Bio, cimbru Bio, flori de lavandă Bio, oregano Bio, cardamom Bio, piper negru Bio, cuișoare Bio.
Conține lemn dulce. Persoanele hipertensive trebuie sa evite consumul în exces.
 
3 plicuri Ceai Verde BIO cu matcha și lămâie: Ingrediente: ceai verde Bio (Tencha Bio 43%, Sencha Bio 10%, Matcha Bio 2%), lămâie verde Bio (9%), lemn dulce Bio, lemon grass Bio (9%), mentă Bio, piper negru Bio, suc de lămâie uscat Bio (3%), guarana Bio, ulei de lămâie Bio, verbena de lămâie Bio, coajă de lămâie Bio, ghimbir Bio.
 
3 plicuri Ceai BIO Lemn dulce: Ingrediente: lemn dulce Bio (38%), scorțișoară Bio (32%), coajă de lămâie Bio (8%), ghimbir Bio (5%), cardamom Bio (4%), cicoare prăjită Bio, cuișoare Bio, ulei de lămâie Bio, piper negru Bio, extract de vanilie Bio.
Conține lemn dulce. Persoanele hipertensive trebuie sa evite consumul în exces.
 
3 plicuri Ceai BIO Turmeric: Ingrediente: rădăcină de turmeric Bio (55%), scorțișoară Bio (14%), lemn dulce Bio, ghimbir Bio (7%), cardamom Bio (3%), piper negru Bio, măr Bio, fenicul Bio, nucșoară Bio, coji de cacao Bio, cuișoare Bio.
 Bio = ingrediente ce provin din culturi certificate ecologic.
 
Producator: Yogi Tea Germania. 6 x 3 plicuri.
Logo BIO EU

Ceaiurile YOGI TEA® își au originile în învățăturile ayurvedice indiene de acum 3.000 de ani, ce făceau referire la echilibrul dintre corp, minte și suflet. În anii 1960, tradițiile indiene de yoga și ayurveda au fost prezentate pentru prima dată restului lumii. Yogi Bhajan, un maestru al Kundalini Yoga, a fost un pionier al stilului de viață holistic yogin, care încuraja oamenii să trăiască fericiți, sănătoși și conștienți în privința stilului de viață. În 1969, Yogi Bhajan a sosit în Occident și a adus cu sine vastele cunoștințe Ayurveda.

Ca învățător al stilului de viață holistic, acesta a împărtășit studenților săi înțelepciunea și cunoștințele despre Ayurveda și yoga, în timp ce-i servea cu un amestec de condimente ce alcătuiau un ceai aromatic, pe care l-au denumit cu drag „ceai Yogi”. Acest amestec unic de ceai ayurvedic se bazează pe o rețetă originală ce aparține lui Yogi Bhajan și conține scorțișoară, cardamom, ghimbir, cuișoare și piper negru. A fost comercializat pentru prima oară în Europa în anii 1970, iar începând cu anul 1987, sub brandul YOGI TEA®. Astăzi, oameni din toată lumea se bucură de amestecul format din peste 80 de ierburi și mirodenii crescute organic care dau naștere celor 44 de sortimente de YOGI TEA®, cu aromă inconfundabilă și cu proprietăți benefice pentru sănătate.

Noi, cei de la YOGI TEA®, trăim și muncim privind către valorile noastre:

Servim: facem acest lucru servind clienților noștri un produs autentic și de calitate, ținând cont de interesele tutror părților implicate.

Suntem autentici, respectuoși și onești. Produsele noastre vor fi mereu bazate pe Ayurveda și pe puterea plantelor de a oferi beneficii pentru sănătate.

Ne place ceea ce facem: suntem dedicați excelenței și disciplinei de a face corect lucrurile bune.

Fabricăm doar produse sănătoase: susținem mediul înconjurător și suntem responsabili de impactul nostru asupra sa.

Ne vom perfecționa constant: creând un mediu de învățare, oferind încredere membrilor echipei noastre și punând la dispoziție programe de training și oportunitate de creștere personalului nostru, pentru a se dezvolta și atinge potențialul maxim, într-un mediu de lucru plăcut și sigur.

Lucrăm cu integritate: este fundamentală în toate aspectele afacerilor noastre cu părțile interesate.

YOGI TEA® ceaiuri aromate cu pliculețe mesaj. Cu o cota de 78% din piata de spice teas, ceaiurile YOGI sunt premiate in fiecare an la Targul International de Produse Bio BIOFACH Germania. 


Ceaiurile noastre wellness verzi, negre și pe bază de plante au gust delicios și savoare unică!
De la ceaiul floral și calmant Honey Lavender Stress Relief la ceaiul picant și energizant de ghimbir cu ceai verde și matcha, sortimentele Yogi TEA sunt cel mai bun mod natural gustos de a vă susține corpul și mintea.

Program de aprovizionare responsabilă. Suntem extrem de selectivi cu furnizorii noștri și le cerem să efectueze în mod regulat Bune practici agricole (GAP) și / sau audituri de siguranță alimentară. Aceste audituri se concentrează pe cele mai bune practici pentru a verifica dacă plantele, fructele deshidratate și produsele botanice pe care le obținem sunt produse, ambalate, manipulate și depozitate în cel mai sigur mod posibil pentru a minimiza riscurile de pericol pentru siguranța alimentelor.
Ca parte a programului nostru de aprovizionare responsabilă, furnizorii trebuie să respecte standardele prezentate în Manualul de așteptări ale furnizorilor Yogi Global ca o condiție preliminară pentru angajarea în afaceri.
Acest manual prezintă așteptările furnizorilor pentru integritatea afacerii; Practici de muncă și drepturile omului; Sănătatea, siguranța și durabilitatea mediului, precum și responsabilitatea produsului și transparența în conformitate cu standardele recunoscute la nivel internațional.

Ingrediente de calitate organică, în fiecare ceașcă. Realizate cu peste 140 de plante medicinale și exotice, ceaiurile noastre sunt combinate în mod intenționat atât pentru gustul delicios, cât și pentru beneficiile aduse sănătății.


  • Credem în beneficiul sinergic al plantelor medicinale, combinând ingredientele pentru a le spori potențialul de susținere a sănătății.

  • Amestecăm tot ce este mai bun din natură, folosim cele mai bune condimente și plante botanice din întreaga lume.

  • Fiecare pliculeț are un mesaj filosofic, unic, pentru a-ți exalta sufletul și încânta inima!

Bucurați-vă de ceaiurile speciale, autentice, YOGI TEA®


Magazin de ceaiuri autentice bio organice Yogi Tea România

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.