Ceai Bio NATURAL ENERGY YOGI TEA cu ceai alb, verde, hibiscus alb Mărește

Ceai Bio NATURAL ENERGY YOGI TEA cu ceai alb, verde, hibiscus alb

YOGI TEA YOGI TEA

YT440501

Nou

Ceai Bio NATURAL ENERGY YOGI TEA cu ceai alb, verde, hibiscus alb, moringa, guarana, bergamotă.

Mai multe detalii

19,90 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

CEAI BIO CU ULEI ESENTIAL NATURAL ENERGY, 20 PLICULETE A 2,0G (40,0G) YOGI TEA
Ceai ecologic cu ulei esențial de bergamotă, ceai alb și lămâie
Inspirat de puterea uleiurilor esențiale: Ceaiul Yogi Tea pentru simțuri, cu esențe de plante prețioase și naturale, deschide corpul, mintea și sufletul către „aici și acum”. Calitate 100% ecologică.
Ceaiul Yogi Tea Natural Energy cu ulei de bergamotă și ulei lămâie și ceai alb și verde de calitate premium este companionul perfect pentru o zi plină de acțiune.

INGREDIENTE: ceai alb BIO (29%), lemon grass BIO, lemn dulce BIO, ceai verde BIO (9%), ghimbir BIO, hibiscus alb BIO, mentă BIO, ulei de lămâie BIO (3%), frunze de moringa BIO, lime uscat BIO, guarana BIO, coajă de lămâie BIO, cardamom BIO, piper negru BIO, ulei de bergamotă BIO (1,4%), coajă de portocală BIO, fenicul BIO, ulei de lemon grass BIO, cuișoare BIO.
BIO =din culturi certificate ecologic. Agricultură non-UE.

MOD DE PREPARARE: turnați 250 ml apă fierbinte peste un plic cu ceai. Lăsați să infuzeze 5 minute.

A se consuma de preferință înainte de: vezi data inscripționată pe ambalaj.
PRODUCĂTOR: YOGI TEA GmbH. Germania
CONȚINUT: 20 pliculețe a 2,0 g fiecare = 40,0 g

YOGI TEA® ceaiuri aromate cu pliculețe mesaj. Cu o cota de 78% din piata de spice teas, ceaiurile YOGI sunt premiate in fiecare an la Targul International de Produse Bio BIOFACH Germania. 


Ceaiurile noastre wellness verzi, negre și pe bază de plante au gust delicios și savoare unică!
De la ceaiul floral și calmant Honey Lavender Stress Relief la ceaiul picant și energizant de ghimbir cu ceai verde și matcha, sortimentele Yogi TEA sunt cel mai bun mod natural gustos de a vă susține corpul și mintea.

Program de aprovizionare responsabilă. Suntem extrem de selectivi cu furnizorii noștri și le cerem să efectueze în mod regulat Bune practici agricole (GAP) și / sau audituri de siguranță alimentară. Aceste audituri se concentrează pe cele mai bune practici pentru a verifica dacă plantele, fructele deshidratate și produsele botanice pe care le obținem sunt produse, ambalate, manipulate și depozitate în cel mai sigur mod posibil pentru a minimiza riscurile de pericol pentru siguranța alimentelor.
Ca parte a programului nostru de aprovizionare responsabilă, furnizorii trebuie să respecte standardele prezentate în Manualul de așteptări ale furnizorilor Yogi Global ca o condiție preliminară pentru angajarea în afaceri.
Acest manual prezintă așteptările furnizorilor pentru integritatea afacerii; Practici de muncă și drepturile omului; Sănătatea, siguranța și durabilitatea mediului, precum și responsabilitatea produsului și transparența în conformitate cu standardele recunoscute la nivel internațional.

Ingrediente de calitate organică, în fiecare ceașcă. Realizate cu peste 140 de plante medicinale și exotice, ceaiurile noastre sunt combinate în mod intenționat atât pentru gustul delicios, cât și pentru beneficiile aduse sănătății.


  • Credem în beneficiul sinergic al plantelor medicinale, combinând ingredientele pentru a le spori potențialul de susținere a sănătății.

  • Amestecăm tot ce este mai bun din natură, folosim cele mai bune condimente și plante botanice din întreaga lume.

  • Fiecare pliculeț are un mesaj filosofic, unic, pentru a-ți exalta sufletul și încânta inima!

Bucurați-vă de ceaiurile speciale, autentice, YOGI TEA®


Magazin de ceaiuri autentice bio organice Yogi Tea România

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.