Ceai BIO: Respiratie Profunda cu Eucalipt, Cimbrisor Mărește

Ceai BIO: Respiratie Profunda cu Eucalipt, Cimbrisor

YOGI TEA YOGI TEA

YT480004-MGI-RB FD BT

Nou

Înghițitură după înghițitură, îți umple întregul corp ca o respirație profundă, datorită eucaliptului răcoritor și a cimbrului picant. Respirăm - și ne simțim liberi! Ceaiul BIO Respiratie Profunda Yogi Tea (Breathe Deep) combina gustul vibrant de eucalipt, busuioc, cimbrisor şi ghimbir.

Mai multe detalii

15,90 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Mirosul şi gustul vă vor ajuta să respiraţi mai des şi mai profund. Respiraţi bine pentru eliberarea tuturor tensiunilor interioare şi pentru mai multă energie revigorantă!

Ingrediente: eucalipt bio (26%), lemn dulce bio, ghimbir bio, busuioc  bio (6%), cardamom bio, scorţişoară bio, lumânărică bio, lucernă bio, fenicul bio, cimbrișor bio (3%), iarbă mare bio, extract de vanilie  bio (aromă naturală), cuişoare bio, piper negru bio, seminţe de vanilie bio. Ingredientele provin din culturi certificate biologic.

17 pliculeţe a 1,8 g pentru mai multă savoare, ambalate individual/ 30,6 g

Produs în Germania de Yogi Tea GmbH.

Eucalipt 

Numele eucalipt este un termen generic pentru mai mult de 600 de tipuri diferite de arbori și arbuști. Noi folosim frunzele aromatice ale Eucaliptului Globulus, un copac native din Australia, care crește până la 60 de metri în înălțime. Eucaliptul are un gust revigorant aromat și intens.

Busuioc Yogi TeaBusuioc 

Busuiocul a fost menționat de către grecii antici drept "regele plantelor". A ajuns prima dată în nordul Europei, în secolul al 12-lea. Are un gust minunat aromat, care este perfect pentru preparatele mediteraneene, precum și în ceaiul proaspăt preparat.

Cimbrișor

Cimbrișorul aparține familiei labiate și a fost prețuit de mii de ani ca plantă medicinală. Acesta crește în principal în jurul bazinului Mării Mediterane și dispune de o aromă consistentă, blândă. În 2006, cimbrul a fost desemnat Planta Medicinală a Anului, datorită proprietăților sale nutritive și curative.

Lemn Dulce

Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.

Ghimbir

Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.

Cardamom

Cardamom este de mii de ani unul dintre cele mai populare condimente din regiunile asiatice și arabe. Aroma sa complexă, dulce dar pregnantă îl face perfect pentru utilizare în numeroase feluri de mâncare - de la curry picant la preparatele aromatice de Crăciun. Datorită uleiurilor sale esențiale și altor elemente nutritive importante, cardamom este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume.

Scorţişoară

Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoroase.

Lumânărica

În 1999, lumânărica a fost votată Planta Medicinală a Anului. Este o plantă maiestuoasă cu minunate proprietăți benefice sănătății.  Crește până la doi metri în înălțime și produce flori dulci, aromate, galbene.

Lucernă

Din traducerea arabă, însemnând "tatăl tuturor produselor alimentare", lucerna a fost prețuită de mii de ani datorită proprietăților sale nutritive. În plus față de proteine, minerale şi micronutrienţi, semințele acestei plante conțin mai multe vitamine, cum ar fi E, K, B6 și D. Lucerna (Alfalfa) are un gust subtil, aromă asemănătoare nucilor și o savoare aromată-picantă.

Fenicul

Feniculul este considerat una dintre cele mai vechi plante medicinale. El aparține familiei umbellifereae și a fost popular în întreaga lume pentru multe mii de ani, datorită aromei sale intense. Feniculul are un gust dulce dar picant, oarecum amintește de anason.

Elecampane (Iarba mare), Inula helenium

Provenind din Asia, planta Inula se putea găsi în fiecare grădină. Încă din secolul al 4-lea, bucătarul-șef roman Apicius a scris în colecția sa de rețete "De re coquinaria" că în fiecare gospodărie trebuie să se regăsească această plantă: "Astfel, nu va lipsi nici o aromă din bucătărie”. Rădăcinile sale aromatice au gust ușor amar și au un miros plăcut.

Vanilia

"Regina condimentelor" este una dintre cele mai populare arome din lume. Ea face parte din familia Orchidaceae si este nativă din Mexic și America Centrală. Aroma sa delicată face ca vanilia să fie cu adevărat un condiment deosebit de valoros și o plantă medicinală.

Piper negru

Piperul negru, cunoscut sub numele de "Regele condimentelor", este unul dintre cele mai importante condimente din lume. Provine de pe coasta Malabar din India şi are un gust ce oscilează de la ușor picant la foarte picant. Medicina tradițională antică Ayurveda recomandă piperul negru nu numai pentru gustul picant, dar și pentru proprietățile sale valoroase ca plantă medicinală.

Cuişoare

Cuişoarele sunt mugurii de flori ai copacului de cuişoare. Acestea fac parte din familia Myrtaceae și au o aromă intensă, picantă, caracteristici care le-au condus spre asemănarea cu aurul în China antică și Egipt.

YOGI TEA® ceaiuri aromate cu pliculețe mesaj. Cu o cota de 78% din piata de spice teas, ceaiurile YOGI sunt premiate in fiecare an la Targul International de Produse Bio BIOFACH Germania. 


Ceaiurile noastre wellness verzi, negre și pe bază de plante au gust delicios și savoare unică!
De la ceaiul floral și calmant Honey Lavender Stress Relief la ceaiul picant și energizant de ghimbir cu ceai verde și matcha, sortimentele Yogi TEA sunt cel mai bun mod natural gustos de a vă susține corpul și mintea.

Program de aprovizionare responsabilă. Suntem extrem de selectivi cu furnizorii noștri și le cerem să efectueze în mod regulat Bune practici agricole (GAP) și / sau audituri de siguranță alimentară. Aceste audituri se concentrează pe cele mai bune practici pentru a verifica dacă plantele, fructele deshidratate și produsele botanice pe care le obținem sunt produse, ambalate, manipulate și depozitate în cel mai sigur mod posibil pentru a minimiza riscurile de pericol pentru siguranța alimentelor.
Ca parte a programului nostru de aprovizionare responsabilă, furnizorii trebuie să respecte standardele prezentate în Manualul de așteptări ale furnizorilor Yogi Global ca o condiție preliminară pentru angajarea în afaceri.
Acest manual prezintă așteptările furnizorilor pentru integritatea afacerii; Practici de muncă și drepturile omului; Sănătatea, siguranța și durabilitatea mediului, precum și responsabilitatea produsului și transparența în conformitate cu standardele recunoscute la nivel internațional.

Ingrediente de calitate organică, în fiecare ceașcă. Realizate cu peste 140 de plante medicinale și exotice, ceaiurile noastre sunt combinate în mod intenționat atât pentru gustul delicios, cât și pentru beneficiile aduse sănătății.


  • Credem în beneficiul sinergic al plantelor medicinale, combinând ingredientele pentru a le spori potențialul de susținere a sănătății.

  • Amestecăm tot ce este mai bun din natură, folosim cele mai bune condimente și plante botanice din întreaga lume.

  • Fiecare pliculeț are un mesaj filosofic, unic, pentru a-ți exalta sufletul și încânta inima!

Bucurați-vă de ceaiurile speciale, autentice, YOGI TEA®


Magazin de ceaiuri autentice bio organice Yogi Tea România

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.