Ceai Somn Linistit cu Fenicul, Musetel, Valeriana, Lavanda, Nucsoara Bio 17plc Mărește

Ceai Somn Linistit cu Fenicul, Musetel, Valeriana, Lavanda, Nucsoara Bio 17plc

YT480608 MGI-RB BT DM

Nou

Ceai pentru un Somn Linistit cu Fenicul, Musetel, Valeriana, Lavanda Bio Bedtime Yogi Tea Germania. Un somn profund şi linistit calmează şi echilibrează viaţa. Gustul dulce al ceaiului de seară Yogi Tea, obţinut dintr-un amestec cu fenicul, muşeţel şi valeriană vă va relaxa înainte de a adormi. Vise plăcute si somn linistitor!

Mai multe detalii

15,90 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Logo BIO EU

Ingrediente: fenicul bio, muşeţel bio, mentă bio, cardamom bio, planta de lamaie bio, lemongrass bio, valeriană bio , salvie bio, flori de lavanda bio, nucşoară bio. Bio = din culturi certificate biologic.

17 pliculeţe a 1,8 g pentru mai multă savoare, ambalate individual/ 30,6 g.

Fenicul
Feniculul este considerat una dintre cele mai vechi plante medicinale. El aparține familiei umbellifereae și a fost popular în întreaga lume pentru multe mii de ani, datorită aromei sale intense. Feniculul are un gust dulce dar picant, oarecum amintește de anason.
Muşeţel
La sfârșitul secolului al 16-lea, celebrul medic și botanist, Hieronymus Bock a  identificat muşeţelul cu mirosul său plăcut ca fiind "planta cea mai utilizată în medicină". Datorită numeroaselor sale proprietăți pozitive, în 1987 a primit pentru prima dată premiul de „Planta Medicinală a Anului”. A fost votat „Planta medicinală a anului” și în 2002.
Valeriana
"Valeriana officinalis", denumirea botanică pentru valeriană, provine de la cuvântul latin "Valere" care înseamnă "puternic" și "să fie bine". Valeriana are flori cu un miros dulceag. Aceasta crește la marginea pădurilor în Europa, Asia de Vest, Orientul Îndepărtat și Siberia.
Peppermint
Menta aromată (peppermint) a fost descoperită pentru prima dată în 1969 și este probabil o combinație între menta sălbatică și menta de apă. Este una dintre cele mai foslosite plante medicinale datorită gustului intens și aromei puternice. A fost desemnată Planta Medicinală a Anului în 2004.
Cardamom
Cardamom este de mii de ani unul dintre cele mai populare condimente din regiunile asiatice și arabe. Aroma sa complexă, dulce dar pregnantă îl face perfect pentru utilizare în numeroase feluri de mâncare - de la curry picant la preparatele aromatice de Crăciun. Datorită uleiurilor sale esențiale și altor elemente nutritive importante, cardamom este una dintre cele mai vechi plante medicinale din lume.
Planta de lămâie
În Asia de Sud, această plantă aromatică și medicinală este, de asemenea, cunoscută sub numele de "iarba febrei" (Tanacetum parthenium). Aceasta conține uleiuri esențiale și are un puternic gust de citrice proaspete. Este încă necunoscut locul său originar, dar se ştie că această plantă, care aparţine familiei de iarbă dulce, este utilizată des în bucătăria asiatică.
Salvia
Numele acestei plante mediteraneene vine de la latinescul ‘salvare’, ceea ce spune multe despre beneficiile acestei plante. În China, salvia avea același preț cu aurul datorită gustului dar mai ales proprietăților curative.
Nucsoara 
Nucsoara are o aroma usor amara și picanta și a fost folosit ca un condiment pentru multe secole. Nucsoara a jucat, de asemenea, un rol important ca plantă medicinală: in Evul Mediu a fost considerata ca fiind una dintre cele mai importante plante medicinale si literalmente valora greutatea sa în aur. Astăzi, nucsoara este unul dintre cele mai importante condimente folosite în medicina tradițională indiană veche, Ayurveda.
Lavanda
Puteți mirosi parfumul revigorant de lavandă oriunde ați merge în zona Mării Mediterane. Această plantă medicinală, care face parte din familia labiatelor, este originară din regiunea menţionată - chiar dacă acum este cultivată în întreaga lume pentru florile sale minunate şi nutritive. Lavanda are un gust aromat și ușor amar și conține uleiuri esențiale importante.
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.