Anason seminte bio 50 gr Mărește

Anason seminte bio 50 gr

PRN152208 MGI

Nou

6,55 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Anason seminte bio pentru ceai cu proprietati curative. Anasonul aduce numeroase beneficii pentru sanatate, in special pentru functionarea normala a sistemului digestiv. Anasonul ajuta la reducerea spasmelor şi a balonării care apar la nivelul intestinului (la copii şi adulţi), la îmbunătăţirea digestiei şi creşterea poftei de mâncare si la normalizarea secreţiilor digestive: gastrice, pancreatice, intestinale şi biliare.

Logo BIO EU

Ingrediente: anason BIO. BIO = din culturi certificate ecologic.
Se poate folosi pentru a prepara: pâine, biscuiți, prăjituri, mâncăruri.
Anasonul este originar din Orientul Apropiat de unde s-a răspândit în jurul Mediteranei și apoi în toată Europa, fiind considerat drept planta aromatică (mai bine zis condiment) cea mai prețioasă.
Infuzie: se preparã din jumătate de linguriţã de fructe zdrobite, la 1 canã cu apã clocotitã. Se lasã la infuzat 10-20 de minute, dupã care se strecoara. Se beau cel mult 3 cãni pe zi.
Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Se utilizează ca adjuvant în: colici intestinale, balonare, insuficienţă pancreatică, indigestii, pentru mărirea secreţiei de lapte la lăuze, dismenoree, dureri menstruale, bronşite, tuse spastică, astm, gripă, astenie.
Preparatele medicinale din anason au proprietaţi stomahice, carminative, eupeptice, antispastice. Substanţele active din anason stimuleaza secreţiile glandelor salivare, gastrice şi intestinale, biliare şi mamare. Acţiunea asupra cailor respiratorii se concretizeaza în efectul expectorant, de calmare a tusei.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.

 

Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.