Piper negru bio boabe, pret pentru 140 gr. Piperul negruactioneaza ca un stimulator pentru organism, respectiv absorbtia anumitor nutrienti este sporita atunci cand intra in functiune alcaloizii din piper. Practic - seleniul, vitamina B si betacarotenul sunt absorbite mai rapid si mai eficient in organism atunci cand piperul negru este folosit in alimentatie. Cercetările stiintifice au demonstrat ca piperina reduce peroxidarea lipidelor – proces care cauzeaza productia de radicali liberi daunatori. Piperul are proprietati antioxidante atribuite continutului de tacoferoli si polifenoli
Origine NON EU (India, Sri Lanka, Indonezia)
Valori nutriționale medii per 100 g:
Proteine: 11,7 g
Grăsimi, din care: 3,5 g
acizi grași saturați: 0,9 g
Carbohidrați: 56,0 g
din care zaharuri: 53,0 g
Fibre: 14,1 g
Sare: 0,12 g
Valoare energetică: 306 Kcal/ 1282 KJ
Valorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale. A se păstra la rece (18°C) loc uscat, bine ventilat, de preferință ferit de lumină și căldură. Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.