REDUS! Detergent BIO Lichid pt Rufe ALBE BioPuro (1l / 25 spalari) Mărește

Detergent BIO Lichid pt Rufe ALBE BioPuro (1l / 25 spalari)

BPPAPLA1-KFL

Nou

12,15 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Detergent lichid cu ingrediente naturale, bio, pentru spălarea rufelor albe. Formulă concentrată pentru 25 spălări. Ideal pentru îndepărtarea petelor. Elimină mirosurile neplăcute. Cu parfum de orhidee albă și floare de iris. Cu rezultate excelente pentru toate tipurile de țesături. Fără înălbitori optici. Nu conține fosfați sau fosfor.
 
Mod de folosire: Potrivit pentru in, bumbac, țesături sintetice și din cânepă sau oricare alte rufe rezistente la temperaturi de spălare de 30°-60°- 90°.
Nu folosiți pentru lână sau mătase ! Pentru îmbunătățirea efectului se recomandă introducerea paharului de măsură umplut cu detergent direct în cuva mașinii de spălat, peste rufe. Porniți programul conform instrucțiunilor de utilizare ale mașinii de spălat.
Dozati corect !
- Pentru rufe ușor murdare, adăugați 20ml (între 0-15°F)*, 30ml (între 16-25°F)*sau 40ml (peste >25°F)* în mașina de spălat, pentru 4,5 kg de rufe uscate.
- Pentru rufe murdare, adăugați 30ml (între 0-15°F)*, 40ml (între 16-25°F)*sau 60ml (peste >25°F)* în mașina de spălat, pentru 4,5 kg de rufe uscate.
- Pentru rufe foarte murdare care necesită o spălare profundă, adăugați 40ml(între 0-15°F)*, 50ml (între 16-25°F)* sau 70ml (peste >25°F)* în mașina de spălat, pentru 4,5 kg de rufe uscate. 
*unitate de măsură pentru duritatea apei.

Logo BIO EU

Ingrediente: apă, cocoat de potasiu, decil glucozida, citrat de sodiu, laurii sulfat desodiu, clorură de sodiu,proteine hidrolizate din grâu, glicerină, alcool, acid citric, parfum, ulei de levănțică (Lavandula hybrida) BIO,amilază, protează. BIO = ingrediente provenite din agricultură certificată ecologic
 
Ambalaj Bioplastic* 100 % reciclabil! * flacon din trestie de zahăr.
 
ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII : clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Continuați să clătiți. Dacă iritarea ochilor persistă: consultați medicul. Conține (conform REG. 648/2004/EU): <5% surfactanți anionici , surfactanți neionici, săpun vegetal. Mai conține: enzime, parfum. Atenție: Provoacă o iritare gravă a ochilor. Dacă este necesară consultarea medicului, țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra numai în recipientul original. A se depozita în incaperi închise, într-un loc bine aerisit, departe de lumina directă a soarelui. Testat dermatologic ! Nu conține nichel, crom și cobalt . Nu a fost testat pe animale!
 
Codul Organismului de Certificare Ecologica AIAB : DA ITA 80004. Certificat Vegan : NR. 0203. Producător : SC NIVEL SRL, ITALIA, 1000 ml e
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.