REDUS! Detergent Lichid Rufe delicat pentru COPII BioPuro (1L / 25 spalari) Mărește

Detergent Lichid Rufe delicat pentru COPII BioPuro (1L / 25 spalari)

BPPBU1-KFL

Nou

13,65 lei

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaNaturala facebook

ProDietaNaturala.ro PRONAT WhatsApp

Detergent lichid destinat spălării rufelor pentru copii. Formulă concentrată pentru 25 spălări. Ideal pentru îndepărtarea petelor. Elimină mirosurile neplăcute. Fără înălbitori optici. Nu conţine fosfaţi sau fosfor. Clătire excelentă, nu lasă urme de reziduri pe ţesături. Atât pentru spălare manuală, cât și la mașina de spălat automată.
 
ATENȚIE: Provoacă o iritare gravă a ochilor. Dacă este necesară consultare amedicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra numai în recipientul original. A se depozita în încăperi închise, într-un loc bine aerisit, departe de lumina directă a soarelui. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurintă. Continuaţi să clătiţi.Dacă iritarea ochilor persistă : consultaţi medicul. Conţine (conform REG. 648/2004/EU): <5% surfactanţi anionici , surfactanţi neionici, săpun vegetal. Nu conţine : parfum și enzime. Testat dermatologic ! Nu conţine nichel, crom și cobalt. Nu a fost testat pe animale ! 
 
Mod de folosire: Potrivit pentru ţesături albe sau colorate, in, bumbac, țesături sintetice și din cânepă sau oricare alte rufe care se pot spăla la 30° - 60°- 90°. Introduceţi detergentul direct în mașina de spălat, împreună cu rufele. Porniţi programul. Nu folosiţi pentru lână sau mătase! 
 
Dozaţi corect !
- Pentru rufe ușor murdare, adăugaţi 20ml (între 0-15°F)*, 30ml (între 16-25°F)* sau 40ml (peste >25°F)* în mașina de spălat, pentru 4,5 kg de articole.
- Pentru rufe murdare, adăugaţi 30ml (între 0-15°F)*, 40ml (între 16-25°F)* sau 60ml (peste >25°F)* în mașina de spălat, pentru 4,5 kg de articole.
- Pentru rufe foarte murdare, care necesită o spălare profundă, adăugaţi 40ml(între 0-15°F)*, 50ml (între 16-25°F)* sau 70ml (peste >25°F)* în mașina de spălat, pentru 4,5 kg de articole.
- Pentru spălare manuală, adăugaţi 50ml la 5L de apă.
* unitate de măsură pentru duritatea apei.
Ingrediente: apă, cocoat de potasiu, citrat de sodiu, decil glucozida, laurii sulfat de sodiu, ulei de măsline saponificat BIO, clorură de sodiu, proteine hidrolizate din grâu, glicerină,alcool, acid citric. Bio = ingrediente provenite din agricultură certificată ecologic,
 
Ambalaj Bioplastic* 100 % reciclabil! * flacon din trestie de zahăr,
 
Codul Organismului de Certificare Ecologică AIAB : DA ITA 80004. Certificat Vegan : NR. 0203. Producător : SC NIVEL SRL, ITALIA, Conținut: 1000 ml 
Accept

Regulamentul (UE) 2016/679. Te rugăm să confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.